Af Katrine Frederikke Wandrup - 05/09-17 10:44; Opdateret: 05/09-17 11:47

Mor læste sin 12-årige datters dagbog - så gik den frygtelige sandhed op for hendeMor læste sin 12-årige datters dagbog - så gik den frygtelige sandhed op for hende

Forældre ved godt, at de ikke må læse deres børns dagbøger. Alligevel var det nok meget godt, at en mor opdagede sin 12-årige datters hemmelighed.

storybild

(Billede: Scanpix)

En almindelig forårsdag i Michigan, USA, satte en mor sig ned for at læse sin datters dagbog. Hun vidste formentlig godt, at hun ikke burde, men når ens børn ikke fortæller en noget, så kan det være rart at finde ud af, hvad der foregår i hovederne på de små poder.

Alligevel havde moderen nok ikke regnet med at finde det, hun gjorde, og hun blev forfærdet.

For i sin dagbog skrev den 12-årige datter om en hemmelighed, hun ikke havde fortalt til nogen. Hun var blevet voldtaget af den 18-årige Taylor James Dusen, som hun mødte gennem en fælles bekendt i 2016.

Det fik straks moderen til at kontakte politiet i Michigan, som blev informeret om overgrebet, skriver Daily Mail.

Det har ført til, at den 18-årige gerningsmand skal i fængsel i mindst fem år, eftersom han er dømt for at have fuldbyrdet voldtægt af en person på under 13 år.

Tylor James Dusen voldtog den unge pige og forgreb sig på hende flere gange samme dag i hendes hjem i marts 2017.

Han kan nu se frem til mellem fem og 25 års fængsel, hvilket er indenfor statens retningslinjer om straf for en forbrydelse af den karakter. Dog er straffens længde ikke fastlagt endnu.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Historisk astronaut er død
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx