Af David Andersen - 29/07-17 16:30

Josh laver 10 EPISKE ferieregler for sin kæreste - men så kvajer han sig helt vildtJosh laver 10 EPISKE ferieregler for sin kæreste - men så kvajer han sig helt vildt

Det kunne have været så godt.

storybild

Et ungt kærestepar fra England er gået viralt på nettet af alle de forkerte årsager.

Det startede ellers så fint, da Josh Utting lavede 10 regler for sin kæreste Lucy Talton, da hun skulle på sommerferie i den berygtede drukby Magaluf på Mallorca.

Men hurtigt begyndte folk på Twitter at beskylde ham for at være en psykopat, som havde alt for urimelige og kontrollerende krav til sin kæreste.

Det skriver LADbible.

Stakkels Josh forsøgte hurtigt at kaste lys over meningen med listen, som ifølge ham slet ikke er så slem, som den blev opfattet af mange.

»Altså Lucy og jeg, lad os bare sige, at vi har set noget til hinanden i et par måneder, og listen var en ren joke, og intet af det skulle tages seriøst. Men da jeg sendte den, gik hun faktisk med til at følge den og sagde, at det virkede rimeligt nok, hvis jeg gjorde det sammen, når jeg var på ferie«, siger Josh Utting til LADbible.

»Det var ikke kun en joke - selvfølgelig ville jeg ikke havem at hun skulle være sammen med andre fyre på sin ferie, jeg fik bare reglerne til at lyde ekstreme for sjov«, siger han.

Det er jo sympatisk nok, og så kunne historien jo være endt lykkeligt der. Men Josh er et kvajhoved så inden længe dukkede dette billede op:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bag kulisserne: Flere partifæller...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx