Af - 08/02-16 21:46; Opdateret: 08/02-16 21:58

Ungt forældrepar i chok over tvillingers udseende - kan du se hvorfor?Ungt forældrepar i chok over tvillingers udseende - kan du se hvorfor?

Et ungt par fik sig noget af en overraskelse, da de så deres tvillinger for første gang. De havde nemlig hver deres hudfarve.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik dig gennem galleriet herover og se flere billeder af de søde tvillingepiger.

Et ungt forældrepar fra byen Sale i England fik sig noget af en overraskelse, da de i april sidste år blev forældre til et sæt tvillingepiger.

Ikke fordi 20-årige Hannah Yarker og 24-årige Kyle Armstrong ikke vidste, at der var hele to babyer på vej, men fordi tvillingerne kom til verden med hver deres hudfarve.

Den ene, Amaya, er lys i huden som moderen, mens den anden, Myla, er brun i huden som sin far.

Det skriver Mirror.

TV: Medicinsk mirakel! Kvinde føder sekslinger
TV: Medicinsk mirakel! Kvinde føder sekslinger

Derudover har Amaya arvet sin mors klare øjne og lyse hår, mens Myla har sin fars brune øjne og brune hår.

Da Kyle er mulat og Hannah er lys i huden, havde deres venner jokende spurgt, hvad de ville gøre, hvis den ene kom ud og var mørk og den anden lys.

- Jeg svarede affejende: "Jeg tror ikke, det er særligt sandsynligt". Nu får vores piger folk til at vende hoveder alle steder vi går - og det er ikke bare fordi de er så søde, fortæller Hannah til Mirror og tilføjer, at de ikke kan gå i supermarkedet uden at blive spurgt, om begge børn er deres, og om de er i familie sammen.

Tvillinger? Ung kvinde ligner Taylor Swift på EN PRIK
Tvillinger? Ung kvinde ligner Taylor Swift på EN PRIK

Hannah fortæller, at der faktisk gik noget tid, før hun opdagede, at tvillingerne var forskellige, da de lige efter fødslen havde en "lilla" tone i huden, som fik dem begge til at se mørke ud. Men nu hvor tvillingerne er 10 måneder, er forskellen tydelig.

Forklaringen skal findes i, at Kyle både bærer gener for den lyse og mørke hudfarve - og at pigerne altså har fået hver deres gener.

Alligevel siges det, ifølge Mirror, at sandsynligheden for at få tvillinger med hver deres hudfarve er "én til en million".

LÆS OGSÅ: Fantastisk nytår: Danske tvillinger født i hvert sit år

LÆS OGSÅ: TV: Identiske fremmede - Disse to piger er IKKE énæggede tvillinger

LÆS OGSÅ: Fitnessguru trænede mens hun var gravid med tvillinger: Her er hun to dage efter fødslen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx