Af - 19/01-15 07:53

19-årige Mitchell ville gøre ALT for at redde forældreløs søko19-årige Mitchell ville gøre ALT for at redde forældreløs søko

Ikke underligt, at den lille søko blev opkaldt efter sin redningsmand.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik dig igennem galleriet her for at følge den lille søkos behandling.

19-årige Mitchell Thomas har valgt at dele en række billeder, der viser et redningscenters utrolige indsats for at redde en lille, forældreløs søko.

Mitchell arbejdede denne sommer på redningscenteret Wildtracks i det sydamerikanske land Belize.

"Denne lille mand blev fundet i Belizes farvande, hvor han kæmpede for at holde sig oppe ved overfladen, efter hans for sandsynligvis var blevet dræbt af en båd. En voksen søko blev fundet død i nærheden," skriver Mitchell til billedet af baby søkoen.

Herefter svøbte man søkoen i en t-shirt, som blev overhældt med vand for at holde dens hud fugtig. Da søkoen var komplet afkræftet, havde den brug for hjælp med at holde sig ved overfladen i bassinet - 24 timer i døgnet.

Personalet skiftedes til at holde søkoen i vandet. Det betød, at Mitchell tilbragte timevis med den i armene. Og heldigvis begyndte den langsomt at komme til hægterne.

"Han blev lidt af en kælen søko. Han begyndte at få sutteflaske og havde god appetit," skriver Mitchell.

Nu har søkoen fået navnet Mitchell. Den er blevet opkaldt efter sin dedikerede redningsmand. Den er ved at tage på i vægt og kan se frem til det frie liv som søko, når den er helt ovenpå igen.

Mitchell Thomas fortæller, at søkøerne langsomt vænnes fra kontakten med mennesker og herefter sættes fri. Overvågningsdata fra centerets trackere viser, at søkøerne i de fleste tilfælde klarer sig rigtig godt, siger han.

Mitchell Thomas opfordrer nu alle, der har lyst, til at donere penge til Wildtracks. Pengene går til at dække udgifter for mælk til de små søkøer og til rehabiliteringscenteret for aber.

Se billederne: Sådan behandles Koalaen Jeremy for brandsår
Se billederne: Sådan behandles Koalaen Jeremy for brandsår

Hjææælp, mor: Baby-bjørn fanget på motorvej
Hjææælp, mor: Baby-bjørn fanget på motorvej

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx