Af Julie Laurs Bundgaard - 06/12-17 17:07; Opdateret: 06/12-17 19:31

19-årig 'fik 50 operationer for at ligne Angelina Jolie' - nu viser det sig, hun har snydt hele verden19-årig 'fik 50 operationer for at ligne Angelina Jolie' - nu viser det sig, hun har snydt hele verden

Hun har fået lavet operationer, men ikke for Angelina Jolies skyld.

storybild

Billeder af den 19-årige iraner Sahar Tabar, der her fået 50 operationer for at komme til at ligne sit idol Angelina Jolie, er gået verden rundt. Nu viser det sig midlertidigt, at det hele var løgn.

Det indrømmer Sahar Tabar i et interview med det polske medie Sputnik.

Her forklarer den 19-årige iraner, at hun skaber sit særprægede look ved hjælp af make-up og photoshop.

»For hver gang jeg postede et billede, fik jeg mit ansigt til at se sjovere og sjovere ud. Det er en for form personlig udtryksform - en slags kunst. Mine fans ved, at jeg ikke ser sådan ud i virkeligheden,« siger Sahar Tabar til mediet.

Afsløringen kommer efter, at flere foto-eksperter bemærkede en sløring i baggrunden af Sahar Tabars billeder og anklagede hende for at bruge photoshop til at skabe sit 'Angelina Jolie-look' - en anklage, som nu viser sig at være sand.

Den 19-årige iraner fortæller desuden, at det aldrig har været hendes mål at ligne hverken Angelina Jolie eller corpse bride - en figur fra Tim Burtons film af samme navn - som flere sammenligner hende med på sociale medier.

»Nu kan jeg se, at der er nogle ligheder mellem mig og Angelina Jolie, men jeg gør det for at underholde mig selv - at ligne en anden, har aldrig været mit mål,« siger Sahar Tabar.

At Sahar Tabar har fået mere end 50 operationer for at komme til at ligne Angelina Jolie passer derfor heller ikke. Den 19-årige iraner har dog været under kniven - hun har nemlig både fået lavet næse, læber og en fedtsugning.

»Jeg ser ikke noget galt med operationerne - mange mennesker i verden gennemgår denne form for behandling,« siger hun.

Her kan du se, hvordan Sahar i virkeligheden ser ud:

LÆS OGSÅ: 19-årige Sahar ville ligne Angelina Jolie - nu har hun fået 50 operationer

LÆS OGSÅ: Medie: Brad Pitt dater 21-årig - som har spillet en yngre udgave af Angelina Jolie

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Par blev rykket i RKI af Yousee uden...
bt.dk
Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Tina Lunds forældre blev skilt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx