Af - 08/09-15 18:41

Teenager smidt hjem fra skole på grund af denne frisureTeenager smidt hjem fra skole på grund af denne frisure

Siden af pigens nye 'vilde' frisure var for vild, blev hun sendt hjem fra skole.

Bildstrecke im Grossformat »

Se flere billeder af 'den vovede' frisure på de følgende billeder.

En hemmelig navlepiercing, et par røde totter i håret eller en utraditionel make up-stil. De fleste teenagere har prøvet at gøre noget vildt ved deres udseende, men for denne 13-årige pige fik ønske-frisuren noget drastiske konsekvenser.

Lauren McDowell fra South Yorkshire i England klippede håret i den ene sidste ganske kort, og farvede det herefter med henholdvis en helt lys og meget mørkebrun farve i et mønster, så det lignede leopardpletter.

Lige så sundt som et rygestop: Derfor skal du spise bøf
Lige så sundt som et rygestop: Derfor skal du spise bøf

Det brød lærerne på Lauren McDowells skole, Forge Valley Skole i England sig ikke om, og sendte hende hjem. Det skriver metro.co.uk. Nu mener moderen til den 13-årige skoleelev, at det er diskrimination af hendes datters udseende, og at hendes menneskerettigheder er krænket.

- Jeg har forklaret til skolen, at jeg forstår deres uniform-politik, som jeg er helt enig i, men du kan ikke fortælle nogen, hvordan deres hår skal styles, siger moderen ifølge metro.co.uk.

Skoleinspektøren mener dog ikke, at skolen har handlet forkert.

- Vores politik bliver hyppigt kommunikeret ud til forældrene, og det er muligt at downloade den på vores hjemmeside. Her står det klart at ekstreme frisurer, herunder hårfarve ikke er tilladt, siger Dale Barrowclough, der er skoleinspektør på Forge Valley Skole.

TV: Kvinde smider tøjet på gaden - her er den rørende grund
TV: Kvinde smider tøjet på gaden - her er den rørende grund

Moderen til Lauren McDowell var tilsyneladende ikke klar over reglerne, men slår fast at skolen ikke skal diktere alt ved børnenes udseende.

- Skolen siger, at de opfordrer børn til at være individuelle mennesker, men jeg synes ikke det her er at støtte op om det. Lauren har et liv uden for skolen også, lyder det fra hendes mor.

LÆS OGSÅ: Mandlig model ofrede sex for denne smukke hårpragt

LÆS OGSÅ: Nicki Minaj har fået sin egen (porno)voksfigur – og mændene kan ikke styre det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx