Af - 22/09-16 11:53

De ville ikke rykke sig fra reserverede tog-sæder: Så tog hun hævnDe ville ikke rykke sig fra reserverede tog-sæder: Så tog hun hævn

- Jeg er sikker på, at deres koner og mødre ville være stolte af dem, skriver hun.

storybild

(Billede: Facebook)

Der er nogle uskrevne regler i toget. Du rejser dig, hvis der kommer en gravid, en ældre eller en der ikke er i stand til at stå op i toget.

Det ved du selvfølgelig godt.

Alt det ville 43- årige Cat Lee fra Yorkshire i England undgå. Så hun reserverede plads. Men pladsen fik hun ikke, skriver Metro.

Nu bringer hun stor skam over de to passagerer, der nægtede at rejse sig, selvom hun også fortalte dem, at hun ikke var i stand til at stå op i toget.

Efter en operation har hun nemlig fået nerveskader og lammende smerter i lysken. Skader som har også gjort, at hun ikke er i stand til at arbejde.

Da den 43-årige kvinde fortalte de to mænd det, skulle man tro, at de ville rejse sig. Hun havde trods alt også reserveret pladserne. Men nej. De ville ikke rejse sig, og i stedet ignorerede de hende bare.

Cat Lee havde ellers taget en ven med, som kunne følge hende på den tre timer lange tog-tur. Og der gik en time, før hun fandt et andet sted at sidde. Men før hun satte sig, tog hun et billede af mændene, der optog hendes pladser.

Hun lagde dette på Facebook og skrev:

- Mød disse to gentlemænd. De to charmerende gutter tog de pladser, Rach og jeg havde reserveret. Som en handicappet passager, fortalte jeg dem, hvorfor jeg var nødt til at få sædet. Men de rykkede sig ikke. Jeg er sikker på, at deres koner og mødre ville være stolte af dem.

Cat og hendes ven siger til Metro, at de tog mænd brugte hele turen på at tale om deres luksus-ferier i Caribien og Dubai. Måske har de glemt deres manerer dernede.

Cats ven skriver:

- Desværre er det sådan, at ingen involverer sig i andres problemer, så Cat lod det bare ligge.

Hun fortsætter:

- Cat var vred over, at de bare troede, de kunne gøre, som de ville uden at tænke på andre. Pladserne var reserverede. Slut, skriver hun, før hun afslutter:

- Jeg håber bare, at det får andre til ikke at opfører sig sådan over for andre mennesker.

Id-kontrol får svenskerne til at droppe tog til København
Id-kontrol får svenskerne til at droppe tog til København

For et år siden så Mette sådan ud - så begyndte hun det VILDESTE vægttab
For et år siden så Mette sådan ud - så begyndte hun det VILDESTE vægttab

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx