Af - 11/11-16 20:27; Opdateret: 11/11-16 20:41

LISTE: 6 overraskende ting du ikke vidste om TrumpLISTE: 6 overraskende ting du ikke vidste om Trump

Vidste du, at Donald Trump er besat af at vaske hænder?

Bildstrecke im Grossformat »

Donald J. Trump overraskede alle, da han 8. november blev valgt som arvtager for Barack Obama, der 20. januar 2017 skal overlevere nøglerne til Det Hvide Hus.

Men den orangefarvede forretningsmand har flere esser i ærmet. Det skriver BT, der har gået sømmene igennem på Trumps jakkesæt og fundet 6 ting, du sikker ikke vidste om USA's næste præsident:

Han er besat af at vaske hænder


Ifølge New York Magazine skrev Donald Trump i sin bog 'The Art Of The Comeback', at han 'er besat af rene hænder':

Jeg har et meget bedre, når jeg har vasket mine hænder grundigt, hvilket er så ofte som muligt.

I 1999 blev han interviewet til programmet 'Dateline' hvor han sagde:

Jeg er ikke fan af håndtryk. Jeg synes det er barbarisk. Sundhedreporterne siger det hele tiden. Giver du håndtryk, kan du opfange forkølelse, influenza - alle mulige ting.

Han drikker ikke alkohol


I et interview med Forbes fortalte en ærlig Donald Trump, at han ikke drikker alkohol. Grunden er, at han har mistet en ældre bror, piloten Freddy, Jr., til de stærke drikke. Freddy, Jr. døde i en alder er bare 43 år.

Men han har sit eget vodka-brand


Trods sin afholdenhed har Trump sit eget vodka-brand, 'TRUMP SUPER PREMIUM VODKA', der dog aldrig blev nogen succes. I et interview med mediet Munchies, fortalte Aleks Zilcovs, der er Amerikas største vodkadistributør, for nylig:

Vi har haft den på lager i fem år. Den har aldrig solgt. Men nu, hvor han er stillet op som præsident, håbede vi, at vi havde en chance for at få tømt lageret, men der er stadig ingen, der vil betale for den.

Og sit eget brætspil


Spillet er for to til fire spillere og handler - naturligvis - om at investere i ejendomme. Den med flest penge til sidst vinder.

Han har været med i flere film - og vundet en filmpris


Foruden 'Home Alone 2' fra 1992 har Trump også haft en mindre rolle i filmen 'Ghosts Can't Do It' fra 1989 - en rolle han vandt en pris for. Det var dog ikke nogen flot pris. Trump modtog nemlig en Razzie, der er en pris, man modtager for en exceptionel dårlig præstation.

Han var - ikke overraskende - et vildt barn


Ifølge Washinton Post, blev Trump som 13-årig sendt ud på militærskolen New York Military Academy på grund af 'problemer med sin opførsel'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx