Af David Andersen - 24/11-15 19:18

Belgien arresterer en mand mistænkt for Paris-angrebBelgien arresterer en mand mistænkt for Paris-angreb

En mand er anholdt, men belgiske myndigheder leder stadig efter en anden mistænkt for bånd til Paris-angreb.

storybild

(Billede: Polfoto)

De belgiske myndigheder har tirsdag aften udstedt international arrestordre mod endnu en mand, der sættes i forbindelse med forrige fredags angreb i Paris, der kostede 130 mennesker livet.

Ifølge Reuters er der tale om den 30-årige Mohamed Abrini, der er blevet set i Frankrig sammen med den i forvejen efterlyste Salah Abdeslam, inden en serie koordinerede angreb fandt sted om aftenen fredag 13. november.

Abrini skal ifølge en erklæring fra den belgiske anklagemyndighed være blevet filmet på en tankstation langs motorvejen mellem Bruxelles og Paris sammen med Abdeslam to dage inden angrebene. Abrini kørte den Renault Clio, som senere blev anvendt af angriberne i den franske hovedstad.

Belgisk politi beskriver den efterlyste som "farlig og formentlig bevæbnet".

Den belgiske anklager har samtidig sigtet endnu en mand - den femte i rækken, der sættes i forbindelse med angrebene i Paris. Dermed er i alt fem sigtet i Belgien.

Myndighederne har kun navngivet to af dem. Det drejer sig om Mohammed Amri og Hamza Attou, som ifølge anklagemyndigheden har bekræftet, at de kørte fra Bruxelles til Paris for at hente Salah Abdeslam efter angrebene.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx