Af Amalie Abildgaard - 19/09-17 14:36

Se billederne: Natasha vil have opereret sin numse størreSe billederne: Natasha vil have opereret sin numse større

En svensk plastik-entusiast står nu frem og fortæller, at hun vil have opereret sin numse større for fjerde gang.

storybild

Natasha Crown er så glad for hendes kurver, at hun ønsker endnu større proportioner. (Billede: Instagram)

'Jo større des bedre' kunne meget vel være svenske Natasha Crowns motto. Derfor lægger hun sig snart under kniven for fjerde gang for at få en større mås.

Det skriver The Mirror, da den 24-årige Natasha Crown netop nu er aktuel i en britisk tv-dokumentarserie, der hedder 'Plastic & Proud'.

Selv om mange både mænd og kvinder kæmper for at holde en slank linje, så handler det for Natasha Crown ikke om at være slankere, men tværtimod om at være større. Den første numseforstørrende operation fik hun i en alder af blot 20 år.

»Det startede allerede i puberteten, da jeg fik bryster og hofter. Jeg elskede min krop så meget og ønskede mere af den,« fortæller Natasha Crown i det britiske tv-program.

Siden da er hendes bagdel blevet opereret tre gange, og hun måler nu 182 centimeter rundt om bagdelen.

»Jeg er besat. Det første jeg gør om morgen er at kigge på min numse i spejlet. Jeg elsker at have en stor numse. Når jeg går og bevæger mig, blævrer min numse så meget, at jeg bliver helt tændt af mig selv,« siger Natasha Crown i det britiske tv-program.

Tv-holdet følger hende, mens hun venter på at få grønt lys fra lægerne til den fjerde numseoperation. Til sidst i programmet får den 24-årige svensker den glædelige nyhed om, at det godt kan lade sig gøre at lave numsen større, så hun kan opnå den omkreds på 2 meter, som hun ønsker.

Natasha Crown lever af at sælge billeder af sig selv om sin popo på nettet, og det er blandt andet med til, at lægerne godkender operationen, da de mener, at hun har en 'stærk psyke'.

Den unge kvinde fra Göteborg arbejder også som glamourmodel - dog er hun ikke optaget af sin vægt som andre modeller. Hun spiser meget chokolade og andet fedt i håb om, at det vil sætte sig på numsen.

Forældrene fortæller i det britiske tv-program, at de er bekymret for hendes helbred. Natasha Crown selv fortæller selv, at familien har kaldt hende for 'en ko', men de grimme kommentarer preller af på hende - selv når de kommer fra de nærmeste.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mimi Jakobsen forstår ikke nutidens...
bt.dk
Annette Heick: Dengang jeg var...
bt.dk
Barcelona smadrede Girona: Se...
bt.dk
Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx