Af - 08/06-16 11:26

Hun droppede jobbet for at amme kæresten døgnet rundtHun droppede jobbet for at amme kæresten døgnet rundt

Jennifer på 36 har droppet jobbet for at amme sin jævnaldrende kæreste.

Bildstrecke im Grossformat »

Jennifer på 36 har droppet jobbet for at amme sin jævnaldrende kæreste.
Det er tyve år siden hun sidst ammede. Dengang ammede hun sit barn. Nu ammer hun sin kæreste. Det skriver The Sun.

Jennifer Mulford fra Atlanta har sagt sit bartenderjob for at kunne have et voksenamningforhold med sin nye kæreste Brad Leeson.

Da hun først opdagede fænomenet, der også kaldes ABR (adult breastfeeding relationship) på nettet, var hun single og misundelig.

- Da jeg læste om det bånd, amning kan skabe mellem to mennesker, blev jeg misundelig. Jeg har altid nydt at blive rørt på brysterne under sex, så jeg vidste, at jeg ville nyde det, fortæller hun til The Sun.

Længslen efter en mand, der delte den samme lyst, blev til sidst så vild, at hun begyndte at søge efter en soulmate på nettet. Uden held.

- Jeg brugte datingsider, skrev beskeder i ABR-fora og satte oven i købet en annonce på Craiglist (den amerikanske Blå Avis), men jeg fik ikke svar. Jeg begyndte at tro, at jeg aldrig ville komme til at prøve voksenamning.

Men da det hele så sortest ud, begyndte hun at chatte med en gammel skolekæreste, og så tog tingene en drejning.

Efter lidt tid fortalte Brad, at han altid havde været til storbarmede kvinder. Det fik Jennifer til at bringe emnet på banen, og heldigvis for hende, var Brad helt åben for ideen om at blive ammet.

Han begyndte sågar selv at undersøge fænomenet, og der gik ikke lang tid før de to blev meget mere end venner.

- I det øjeblik vidste jeg, at jeg havde en partner for livet. Vi ønskede begge to det samme af forholdet - et magisk bånd som kun amning kan give.

Men fordi Jennifer ikke har ammet i 20 år, må parret tør-amme og pumpe hendes bryster hver anden time døgnet rundt, lige som hvis hun ammede en baby. Det gør, sammen med en række kosttilskud, at mælkeproduktionen går i gang.

- Nætterne har været en udfordring, fordi Brad sover så dybt. Men vi klarer den - indtil han falder i søvn på mit bryst. Det er smukt, siger hun til The Sun.

Ifølge Brad, der elsker at træne sin krop, hjælper modermælken ham til at holde sig i god form. Han ønsker nemlig, at andre kvinder skal blive jaloux på Jennifer. Han ville heller ikke have noget imod at blive ammet i offentligheden. Det er dog ikke noget for Jennifer, der ikke tror, at omverdenen vil kunne forstå deres parforhold.

- Jeg er ikke imod at fortælle det til folk, men jeg tror ikke, at mange ville forstå. Jeg tror ikke, at min mor ville forstå konceptet, men jeg ville ønske, at jeg kunne forklare det for resten af verden.

Det hun så fået muligheden for nu.


LÆS OGSÅ: Har du et problem med mine bryster? Amme-billede vælter nettet

LÆS OGSÅ: Facebookven anmeldte Maria for amme-billede - nu svarer hun igen

LÆS OGSÅ: TV: Så groft reagerer folk da en kvinde ammer

LÆS OGSÅ: Mor ammer 3-årig søn og opfordrer andre til at gøre det samme

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx