Af - 04/06-16 17:56

Mand hugger sin vens penis af med økse efter måle-konkurrenceMand hugger sin vens penis af med økse efter måle-konkurrence

De to mænd havde drukket tæt i to dage, lyder det fra politiet, der har anholdt den ene mand for at kappe vennens penis med en økse.

Bildstrecke im Grossformat »
Kan du få øje på det lumre ved billedet? Hvis ikke, så får du her et hint: Har du nogensinde drukket en penisdrink? Bagfra ligner det... Ja, en kæmpe penis. Forfra giver det hele mening. Klik på næste billede og få svar. Fra den anden side giver reklamen pludselig mening. Det er nemlig bare en pølse, der hænger lidt ved siden af. Friskos svenske firma, GB Glace, har lanceret en is, der ifølge forbrugere ligner lidt for meget en penis eller en dildo. Isen hedder 'X Pop,' der beskrives som 'en kåd is med spændende smagskombinationer af cola, jordbær, frugt tyggegummi og citron-lime, der er dækket med frugttyggegummi smag og slik, der popper i munden, når du spiser den.' I Canada ligner et sundhedscenter noget ganske andet på luftfotos. Det er tydeligt at se, at bygningen skiller sig ud fra de øvrige huses faconer i området. Chokolade-julemændene, der kan købes i Aldi, kan forveksles med noget ganske andet og lidt mindre uskyldigt, når man "klæder dem af". Det synes brugerne på de sociale medier i hvert fald. 'Mavuva', som øen hedder, er 170.000 kvadratmeter stor og bliver solgt som 87 forskellige grunde til den nette sum af cirka 840.000 danske kroner stykket. - Og det er endda med havudsigt, palmer og strand! Dette er ikke en abe med en meget synlig penis. Det er en kage, der er formet som en abe med en banan i hånden. Forbipasserende blev meget forundrede, da gik forbi butikken 'The Cake Artists Bakery' og så, hvad der "sad" i udstillingsvinduet. 300 beboere i England blev rasende, da de så, at håndværkere havde efterladt deres vej fyldt med penisformede mærker! Alle "vejpenisserne" havde forskellig form. Nestlé beklagede, da en britisk forbruger mente at have fundet en penisfigur på en chokoladebar. - Billedet på Milkybar, der ligner et mandligt kønsorgan, er i virkeligheden et billede af et hestehoved: Milkybar Kid's-hesten, skriver Nestlé. Ejere på denne penisvej, der ligger nær den engelske by Liverpool, frygtede, at deres huse var usælgelige. Læs historien ved at klikke på linket.

I galleriet her kan du se eksempler på 'skjulte penisser', hvor billedet snyder. Læs artiklen for at høre om den russiske mand, der blev jalous på sin vens vedhæng og valgte at hugge den af med en økse.

Man skal aldrig begynde at diskutere størrelsen på sit vedhæng, når man er fuld. Det har to russiske mænd vist lært efter en episode, hvor den ene endte i fængsel og den anden fik hugget sin penis af.

Det hele skulle være startet med, at de to russere i fuldskab besluttede sig for at måle, hvem der var bedst udrustet, og her kunne den ene mand, en 52-årig unavngivet russer, ikke klare at tabe til sin 47-årige barndomsven.

Det skriver DailyMail, der har talt med det lokale politi i den russiske by Nikolsk.

- I to dage havde mændene drukket tæt, hvilket førte til et voldeligt skænderi, forklarer en talsmand fra politiet.

AV: Mand sad på toilettet, men så blev han bidt i numsen af en rotte
AV: Mand sad på toilettet, men så blev han bidt i numsen af en rotte

Den 52-årige, der angiveligt tabte måle-konkurrencen, besluttede sig altså for, at det ikke var et nederlag, han ville være bekendt med.

- Da der ikke var flere ord tilbage, trak gerningsmanden en økse frem og slog først modstanderen i hovedet, for derefter at skære hans manddom af, lyder det fra politiet.

Naboerne kunne derefter høre skrigene fra den 47-årige mand, og de tilkaldte politiet, der fik den 52-årige mand anholdt. Han kan ende med at få op mod otte års fængsel for sit øksesving.

Test dig selv: Er din penis i topform?
Test dig selv: Er din penis i topform?

LÆS OGSÅ: Mand fik skambidt sin penis: Klamt kryb lå på lur i lokummet

LÆS OGSÅ: AD: Dette må være verdens klammeste kollega

LÆS OGSÅ: Genialt: 10 billeder du skal sende tilbage, hvis han sender dick pics

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx