Af - 13/11-16 10:14

Mand opereret efter han 'kom til' at stikke en spisepind ind i sin penisMand opereret efter han 'kom til' at stikke en spisepind ind i sin penis

Av...

Bildstrecke im Grossformat »
I Canada ligner et sundhedscenter noget ganske andet på luftfotos. Det er tydeligt at se, at bygningen skiller sig ud fra de øvrige huses faconer i området. Bagfra ligner det... Ja, en kæmpe penis. Forfra giver det hele mening. Klik på næste billede og få svar. Fra den anden side giver reklamen pludselig mening. Det er nemlig bare en pølse, der hænger lidt ved siden af. Friskos svenske firma, GB Glace, har lanceret en is, der ifølge forbrugere ligner lidt for meget en penis eller en dildo. Isen hedder 'X Pop,' der beskrives som 'en kåd is med spændende smagskombinationer af cola, jordbær, frugt tyggegummi og citron-lime, der er dækket med frugttyggegummi smag og slik, der popper i munden, når du spiser den.' Kan du få øje på det lumre ved billedet? Hvis ikke, så får du her et hint: Har du nogensinde drukket en penisdrink? Chokolade-julemændene, der kan købes i Aldi, kan forveksles med noget ganske andet og lidt mindre uskyldigt, når man "klæder dem af". Det synes brugerne på de sociale medier i hvert fald. 'Mavuva', som øen hedder, er 170.000 kvadratmeter stor og bliver solgt som 87 forskellige grunde til den nette sum af cirka 840.000 danske kroner stykket. - Og det er endda med havudsigt, palmer og strand! Dette er ikke en abe med en meget synlig penis. Det er en kage, der er formet som en abe med en banan i hånden. Forbipasserende blev meget forundrede, da gik forbi butikken 'The Cake Artists Bakery' og så, hvad der "sad" i udstillingsvinduet. 300 beboere i England blev rasende, da de så, at håndværkere havde efterladt deres vej fyldt med penisformede mærker! Alle "vejpenisserne" havde forskellig form. Nestlé beklagede, da en britisk forbruger mente at have fundet en penisfigur på en chokoladebar. - Billedet på Milkybar, der ligner et mandligt kønsorgan, er i virkeligheden et billede af et hestehoved: Milkybar Kid's-hesten, skriver Nestlé. Ejere på denne penisvej, der ligger nær den engelske by Liverpool, frygtede, at deres huse var usælgelige. Læs historien ved at klikke på linket.

En kinesisk mand havde fundet blod i sin urin, hvilket gjorde ham så bange, at han ikke turde besøge en læge, så i stedet besluttede han sig for at undersøge sig selv - med en spisepind.

7 ting som alle kvinder har tænkt under sex
7 ting som alle kvinder har tænkt under sex

Manden er blevet beskrevet med navnet 'Chen', og lægerne måtte efterfølgende operere spisepinden ud af mandens lem.

Ifølge lægerne kunne situationen være endt fatalt, hvis han havde skubbet den længere ind i urinrøret, skriver Daily Mail.

Mand brugte flaske som sexlegetøj - det kommer han ikke til igen
Mand brugte flaske som sexlegetøj - det kommer han ikke til igen

På scanningsbilledet kan man se, at spisepinden var helt inde og ramme væggen ind til rektum, men det lykkedes lægerne at få den ud igen, uden større komplikationer.

Men det er ikke kun i udlandet, mænd kommer til skade med deres penis.

6 ting, som enhver mand og dreng gør i smug med sin penis
6 ting, som enhver mand og dreng gør i smug med sin penis

Herhjemme blev en 66-årig mand blev for eksempel akut indlagt efter et mislykket forsøg på at bruge gevindet fra en dyse på en vandhane som penisring. Gevindet satte sig desværre fast lige bag penishovedet, der hævede op.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx