Af - 24/03-17 08:27

KÆMPE ups: Mor gav sin datter sprut med i madpakken ved en fejlKÆMPE ups: Mor gav sin datter sprut med i madpakken ved en fejl

Figenstænger, æblebåde eller en jordbærsmoothie.

storybild

(Billede: Facebook)

Der er mange måder, hvorpå forældre forkæler deres børn med små, sunde godter i madpakken. Men denne australske mors godte, med ellers gode intentioner, gik knap så vellykket.

Det skriver News.au.

Den australske mor havde nemlig givet sin fem-årige datter frossen vodkadrink med i skole - noget der ikke just begejstrede den lille datters skole i Queensland i Australien.

Forskere advarer: Hold dig fra vodka og Redbull!
Forskere advarer: Hold dig fra vodka og Redbull!

Moren fik omkring frokosttid et opkald fra en bekymret lærer, og efterfølgende har hun delt hendes bommert på Facebook.

'KÆMPE madpakke-brøler, når du fortæller din fem-årige datter Preppie, at hun skal tage en smoothie fra fryseren til hendes madpakke, og du glemmer de andre poser i fryseren!'

Hendes opslag er nu gået viralt. Og selvom smoothien lignede noget ganske uskyldigt med hindbærsmag, havde den altså en vis alkoholprocent.

Læreren blødte dog op overfor den uheldige mor, da hun begyndte at undskylde overfor dem.

'Jeg undskyldte for ikke at have givet min datter nok drinks med på madpakken, så der også var til lærerne, og de lo bare heldigvis,' skriver hun på Facebook.

Facebook-opslaget har ifølge News.au fået mere end 2.000 personer til at dele opslaget. Flere morer sig over den 'voksne' madpakke.

Forskning afslører: Populær drink er ligeså stærk som kokain
Forskning afslører: Populær drink er ligeså stærk som kokain

En person skrev. 'Min datters lærer ville formentlig have drukket det!' Men en anden skrev: 'Hun skal smøre min madpakke!'

Moren har desuden sikret sig, at det aldrig sker igen ved at placere sine vodkasmoothies i fryseren, så datteren ikke længere kan nå dem.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx