Af - 14/03-17 10:24; Opdateret: 14/03-17 15:11

Voldsomme billeder: Tyrefægter blev stanget så hårdt at glasøjet fløj udVoldsomme billeder: Tyrefægter blev stanget så hårdt at glasøjet fløj ud

Han er kendt som 'Sørøveren', fordi han efter en tur i tyrefægterarenaen mistede sit ene øje og blev nødt til at gå med klap for at dække det. Mandag gik det igen galt for ham.

Bildstrecke im Grossformat »

Den spanske matador Juan Jose Padilla er legendarisk i tyrefægterkredse.

Men da han for seks år siden trådte ind i arenaen i den spanske hovedstad Madrid, så det spændte publikum ham ikke vinde over tyren. I stedet fik tyren stanget ham så voldsomt, at han næsten døde af sine skader.

Se billederne fra episoden i galleriet øverst i artiklen. I bunden af artiklen kan du se den voldsomme video.

Et af tyrens horn ramte ham i ansigtet og gik ind gennem hans kranium, hvilket gav ham alvorlige skader på både kæben og resten af hovedet, som blev delvist lammet, og han blev ramt af høretab på højre øre. Samtidig mistede han sit venstre øje.

Da han fem måneder senere vendte tilbage til tyrefægterarenaen, fik han tilnavnet 'Sørøveren' på grund af sin klap for øjet.

Tyrefægter stanget ihjel: Nu skal hele tyrens familie slagtes
Tyrefægter stanget ihjel: Nu skal hele tyrens familie slagtes

Men mandag gik det galt for ham igen. Helt galt.

Voldsomme billeder fra arenaen i Valencia viser, hvordan matadoren blev stanget flere gange, så hans klap faldt af, og hans glasøje fløj ud. Det skriver det spanske medie El Pais.

Juan Jose Padilla blev stanget både i sit højre lår og i sit bryst.

Efter at have bundet en snor stramt om sit ben for at stoppe blødningen, valgte 'Sørøveren' at færdiggøre kampen mod den i forvejen stærkt blødende tyr, som han dræbte og skar et øre af, før han blev kørt på hospitalet, hvor han endnu er indlagt og får behandling for sine skader.

Tyrefægtning har de seneste år været i voldsom tilbagegang i Spanien, efter det har været udsat for massiv kritik fra især unge, som tager afstand fra torturen af dyrene. Dog støtter den borgerlige regering fortsat tyrefægtning.

Tyrefægter stanget ihjel på direkte tv
Tyrefægter stanget ihjel på direkte tv

Det kunne man senest se i efteråret sidste år, hvor Spaniens forfatningsdomstol underkendte en lov fra regionen Catalonien, hvor Barcelona er den største by, mod tyrefægtning.

Ifølge forfatningsdomstolen er tyrefægtning en del af den spanske 'kulturarv'. Catalonien havde ellers forbudt tyrefægtning i 2010.

Se videoen her. Vi advarer mod meget voldsomme billeder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx