Af Sebastian Kirk - 07/11-17 16:07

Snapchat var nede i tre timer, og nettet kunne SLET ikke håndtere detSnapchat var nede i tre timer, og nettet kunne SLET ikke håndtere det

Verden bliver aldrig den samme igen.

storybild

På billedet: Alle teenagere mandag aften.

Mandag aften den 6. november var en mørk periode i mange unge menneskers liv.

Pludselig stoppede Snapchat nemlig med at virke, og det resulterede naturligvis i en kollektiv nedsmeltning på internettet, hvor tjenester som Instagram og Twitter pludselig oplevede en stigning i antallet af brugere, som havde brug for et sted for at søge trøst.

'Du er ikke klar over, hvor meget du bruger Snapchat, før det går ned, og du ikke har andet at bruge dit liv på,' som Emma Colebunders eksempelvis skrev på Twitter:

'Det øjeblik, hvor du indser, at du ikke har et liv uden Snapchat…,' supplerede Paky.

Nedbruddet fik desuden adskillige Twitter-brugere til at indse, at de rent faktisk bor sammen med andre mennesker.

'Når du går nedenunder for at møde din familie, fordi Snapchat er nede, men der er nogle af dem, du ikke kan genkende':

'Tredje time, Snapchat er nede, og jeg har lige snakket med en dreng i min stue for første gang. Det viser sig, at jeg har en 13-årig bror,' som brugeren Nicole skrev:

Også i Danmark var der ramaskrig mandag aften. Metroxpress' Facebook-indbakke blev bombarderet af læsere i håb om, at vi kunne hjælpe. Men desværre var vi - ligesom resten af verden - magtesløse.

Vores egen Anders Hemmingsen fik også adskillige henvendelser. Mange af dem gik på, at folk var bekymrede for, om de ville miste deres såkaldte 'streaks' på Snapchat, når nu det ikke fungerede.

Alle i går aftes.. (@livadarling)

A post shared by Anders Søby Hemmingsen (@andershemmingsendk) on

Til dem kan vi fortælle, at der er en måde at redde din streak på. Du skal besøge Snapchats hjemmeside og indsende en klage under 'contact us'. Klik på 'My Snapstreaks have disappeared', rul så ned og klik på 'yes' ved siden af 'still need help?'.

I mellemtiden kan vi alle ikke gøre andet end at krydse fingre for, at verden, som vi kender den, bliver bare nogenlunde normal igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Ny aftale rammer danske cirkusser:...
bt.dk
Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx