Af - 09/04-15 15:47; Opdateret: 09/04-15 16:13

Dum forbryder-duo fældet af egne fotosDum forbryder-duo fældet af egne fotos

Når du tager billeder af dig selv med tyvekoster, skal du ikke uploade dem til Facebook. Og ofrenes iCloud. Og reddit. Og...

storybild

Et af de billeder, der bragte forbryderne i fedtefadet. De blærer sig med stjålne 100 dollar-sedler. (Privatfoto)

Vi kan alle sammen komme til at kvaje os på sociale medier, men to amerikanske forbrydere har netop sat helt nye standarder for, hvor galt det kan gå.
De to genier stjal tilbage i januar måned en iPad og en mindre formue i kontanter fra en parkeret varebil i Houston, Texas, og det skulle vise sig at være den første af en perlerække af dumme beslutninger.

Er det her verdens dummeste kunsttyv?
Er det her verdens dummeste kunsttyv?

Makkerparret Dorian Walker-Gaines på 20 og Dillian Thompson på 22 fejrede efterfølgende tyveriet på en lokal Burger King, hvor de brugte iPad'en til at tage billeder af sig selv. De lavede også en video, hvor de blærede sig med pengesedlerne, og den uploadede de på elegant vis til Facebook.

Det skriver The Smoking Gun.

Desværre for herrerne røg billederne direkte på iPad-ejerens iCloud, og han kontaktede straks politiet, samt lagde billederne på reddit.com, hvor en masse brugere hjalp til med at fange de bøvede forbrydere.

Han MÅ være verdens dummeste indbrudstyv
Han MÅ være verdens dummeste indbrudstyv

Hvad de to tyveknægte mangler i intelligens gør de op for i held, for de er begge sluppet for fængsel. Det er netop blevet afgjort, at de slipper med fem års streng overvågning, hvor de skal bevise sig selv som gode samfundsborgere, og bl.a. holde sig helt væk fra stoffer og alkohol.

Desuden skal Dorian Walker-Gaines betale 9000 dollars tilbage til offeret, Stewart Schaefer. Det svarer til omkring 50.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Er han landets dummeste bilist? 18-årig mistede kortet på to timer

LÆS OGSÅ: Er det verdens dummeste eller mest uheldige bankrøver?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx