Af - 30/01-17 15:02

Trumps datter delte fest-billede - nu vælter kritikken ned over hendeTrumps datter delte fest-billede - nu vælter kritikken ned over hende

Donald Trumps lov om et indrejseforbud mod statsborgere fra syv bestemte lande har mødt stor kritik i store dele af den vestlige verden. Nurammer kritikken også Ivanka Trump.

storybild

Far Trump underskrev fredag dekretet, der udelukkede folk fra Irak, Iran, Libyen, Syrien, Somalia, Sudan og Yemen i at rejse ind i USA. Lørdag aften amerikanske tid valgte Ivanka Trump så at dele et billede fra en festlig aften i med sin mand, Donald Trump-rådgiveren Jared Kushner, fra den sociale organisation, Alfalfa Club, i Washington.

Det skriver engelske Independent.

EU vil sikre at europæere går fri af Trumps indrejseforbud
EU vil sikre at europæere går fri af Trumps indrejseforbud

Kritikken er siden da væltet ned over den 35-årige præsidentdatter. Dels er det hendes kjole, som folk på de sociale medier virker uforstående over for, men mest af alt er det timingen for opslaget, der møder stor kritik.

'Underligt tonedøvt at vise denne glitrende, stanniol-kjole frem, når man tænker på den nuværende, humanitære krise,' citerer det engelske medie Twitter-brugeren Josh Morgerman for.


'Åh gud, verden er i flammer og familier bliver flået fra hinanden, men du er stadset ud i stanniol. Cool,' skriver Christopher Ehlers på Twitter ifølge Independent.

SAS lægger ny vagtplan efter USA's indrejseforbud
SAS lægger ny vagtplan efter USA's indrejseforbud

Andre brugere har også sammenlignet præsidentdatteren med en bagt kartoffel. Samtidigt kan man hos engelske The Sun læse, at kjolen er lavet af designeren Carolina Herrera og koster 4.000 dollars, svarende til 28.000 kroner.

Det er bare nogle af de vrede kommentarer, som Ivanka Trump har kunnet læse på sin Twitter-profil, siden billedet blev lagt op. Kritikken kommer især efter, at Donald Trumps valg om ikke at lukke statsborgere fra de syv pågældende lande ind i USA. Det har efterladt rejsende tilbageholdt og strandet i lufthavne rundt om i verden.

Der er dog ikke kun kritik af den 35-årige Trump-datter at spore på de sociale medier. Flere brugere af mediet gør opmærksom på, at det er hendes far, der har underskrevet dekretet og taget beslutningen - ikke Ivanka Trump.

Derfor boykotter mange tusinde mennesker Uber lige nu
Derfor boykotter mange tusinde mennesker Uber lige nu

'Det er ikke hende, det er hendes far. Stop med at angribe en mands børn for, hvad han gjorde forkert,« skriver brugeren Timothy A. Mason i et svar til en kritisk røst.

Ivanka Trump har tidligere haft en ledende rolle i Donald Trumps forretningsorganisation. Den er hun tilbagetrådt fra, hvorefter det har rygtes, at hun ville få en rolle tæt på sin far. Angiveligt skulle hun overtage nogle roller fra førstedamen, Melania Trump. Det har Ivanka Trump dog selv afvist over for ABC News.

LÆS OGSÅ: Derfor holdt Trump den britiske premierminister i hånden

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bøde til far: Søn fundet i kuffert
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx