Af Julie Laurs Bundgaard - 26/03-18 10:54

Amerikanske Anna Victoria advarer mod 'numse-trick' på Instagram: 'Jeg gør det også' Amerikanske Anna Victoria advarer mod 'numse-trick' på Instagram: 'Jeg gør det også'

Det kan være demotiverende at scrolle ned gennem Instagram og se flade maver, slanke lår og struttende numser, men virkeligheden er sjælden så perfekt, som den ser ud på sociale medier.

storybild

Én af dem, som ikke er bleg for at uploade billeder af sin krop på sociale medier er den amerikanske træner og fitness-influencer Anna Victoria.

I et opslag på Instagram afslører hun dog, at hendes misundelsesværdige 'Instagram-numse' ikke er helt ligeså rund og fast i virkeligheden, som den fremstår på sociale medier.

LÆS OGSÅ: Danske Mia har over 590.000 følgere: Sådan tager du det PERFEKTE Instagram-billede

'Mange af de numse-billeder, du ser på Instagram er flexede, og ryggen er buet så meget, at det faktisk gør ondt. Dertil kommer højtaljede bukser, der fremhæver taljen og løfter numsen. Der findes så mange måder, at få sin numse til at se ti gange større ud på Instagram, end den er i virkeligheden, og jeg gør det også,' skriver hun.

I opslaget har hun delt to billeder side om side, der tydeligt viser, hvor forskelligt hendes bagdel ser ud, alt efter om hun spænder den og svajer i ryggen, eller om hun slapper af og står naturligt.

Et opslag delt af Anna Victoria (@annavictoria) den

Anna Victoria forklarer, at hun uploader billeder, hvor hun poserer, fordi hun altid har haft komplekser over sin lille numse. Selvom hun gennem fitness kan forme kroppen på forskellige måder, er det begrænset hvor meget muskel, man kan opbygge på sin numse. Derfor bliver hun nødt til at flexe den for at vise den frem.

'Jeg elsker at posere og beundre 'Instagram-numsen', men det er ikke sådan min numse ser ud i virkeligheden, og det har jeg det fint med,' skriver hun.

LÆS OGSÅ: Pas på: Ny funktion sladrer om, hvornår du er på Instagram

Anna Victoria understreger desuden, at hun har affundet sig med, at folk ikke altid kun har søde ting at sige om hendes krop.

'Folk vil altid have en holdning til din krop. Gør de nogle gange ondt? Ja. Men en klog kvinde sagde engang: 'Du kan være den mest modne, saftige fersken i verden, og der vil stadig være nogen, som hader ferskner'.

Se flere billeder af Anna Victoria og hendes 'Instagram-numse' her:

Et opslag delt af Anna Victoria (@annavictoria) den

Et opslag delt af Anna Victoria (@annavictoria) den

Et opslag delt af Anna Victoria (@annavictoria) den

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Arsenal-legende: Wenger-stop er en...
bt.dk
Klar FCK-føring: Men masser af...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx