Af Laura Rode Nygaard - 10/07-17 08:55

Familien begravede moderen - så opdagede de en chokernede dødsannonce i den lokale avisFamilien begravede moderen - så opdagede de en chokernede dødsannonce i den lokale avis

'Stoffer spillede en stor rolle i Junes liv, da hun ikke havde nogle hobbyer, ikke bidrog til samfundet og knap ytrede et venligt ord eller gjorde en god gerning i sit liv.'

storybild

Modelfoto

Der blev ikke lagt fingre imellem, da amerikanske Cornelia June Rogers Miller døde i februar, og der efterfølgende blev indrykket en dødsannonce sluttende med ordene: 'Farvel, mor'.

Undervejs i den lange, brutale annonce beskrives det flere gange, hvordan hun havde splittet familien, som ikke ville savne hende det mindste.

Problemet er bare, at den vanvittige dødsannonce ikke er indrykket af Cornelia June Rogers Millers egen familie. Det hævder i hvert fald hendes søn Robert Miller Jr. over for News Channel 9.

Han aner dog ikke, hvem der kunne have haft så heftigt et horn i siden på hans afdøde mor.

»Det er virkelig trist, at de ikke har noget bedre at tage sig til,« siger han til tv-stationen og kalder sin mor for en 'kærlig og generøs kvinde'.

Det taler direkte imod dødsannoncen, som byder på passager som:

'Vi taler for størstedelen af familien, når vi siger, at hun ikke vil blive savnet af særlig mange, at få tårer vil blive fældet, og at ingen vil begræde hendes død,' samt:

'Hendes familie vil huske June, og vi vil huske hende på vores egen måde, som mest for de triste og bekymrende stunder gennem årene. Vi har måske nogle rare minder om hende, og måske vil vi også tænke på dem.'

Dødsannoncen er indrykket i lokalavisen Cherokee Scout i Murphy, North Carolina, og her afviser man, at man burde have afvist annoncen, som stadig kan findes på avisens hjemmeside.

Det ville 'underkende familiens ønske,' siger chefredaktør David Brown, der tilføjer, at avisen kigger samtlige dødsannoncer igennem, men kun redigerer dem, hvis der er en meget overbevisende grund til det.

Han ønsker ikke at afsløre, hvem der har indrykket anooncen.

Sønnen Robert Miller Jr. mener at vide, at hans søstre kan være bagmænddene, men også de afviser det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx