Af Sebastian Kirk - 28/10-17 20:00

Vanvittigt: Så voldsomt ser det ud, når et fly rammer en fuglVanvittigt: Så voldsomt ser det ud, når et fly rammer en fugl

Et NBA-hold fik lidt af en oplevelse i luften i weekenden.

storybild

Umiddelbart skulle man måske ikke tro, der sker noget særligt, hvis en lille fugl ramler ind i et 60 ton tungt Boeing 757-fly.

Men når så stort et fartøj kommer flyvende med omkring 900 kilometer i timen, kan selv den mindste genstand gøre voldsom skade.

Bare se det fly, det amerikanske basketball-hold Oklahoma City Thunder fløj til Chicago i lørdag morgen lokal tid. Undervejs kolliderede det nemlig med en fugl, og her var det altså ikke kun dyret, der led overlast.

Flere af holdets spillere delte efterfølgende fotos af flyet på sociale medier efter turen, og her kan man se, at der er kommet en enorm bule i spidsen af flyet.

What possibly could we have hit in the SKY at this time of night? Everyone is Safe, Though. All Praise Due #ThunderStrong

A post shared by Carmelo Anthony (@carmeloanthony) on

'Hvad i alverden kan vi have ramt oppe i luften midt om natten? Alle har det dog godt,' skriver spilleren Carmelo Anthony eksempelvis.

Ifølge Delta Air Lines, der opererer flyet, var det 'sandsynligvis en fugl', skriver Espn. En talsperson udtaler, at flyveturen var en smule hård, men at flyet landede sikkert.

Historien melder intet om fuglen, men den overlævede næppe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forbudt i Europa siden 2012: Nu...
bt.dk
'Porno er lig med utroskab - uden tvivl'
bt.dk
Mascha Vang afslører: To nye...
bt.dk
Ung mand dræbt i ulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx