Af - 05/12-15 15:18; Opdateret: 05/12-15 15:38

Plus-model viser stolt sine strækmærker og 'store' numse frem på InstagramPlus-model viser stolt sine strækmærker og 'store' numse frem på Instagram

Engelske Iskra Lawrence er plus-model og forsøger via sin populære Instagram-profil at ændre folks syn på fastgroede kropsidealer.

Bildstrecke im Grossformat »

Den engelske plus-model Iskra Lawrence har skabt stor opmærksomhed omkring sig selv - og sin numse - efter hun har postet en video samt en række ærlige billeder af sig selv på Instagram.

Her er de mest likede kendis-instagrambilleder i 2015
Her er de mest likede kendis-instagrambilleder i 2015

Over for sine flere end 379,000 følgere ønsker Iskra Lawrence at rejse debat om samfundets fastgroede kropsidealer, som ifølge hende styres af modeindustriens rigide syn på former. Hun ønsker, at folk skal være mere ærlige og positive omkring, hvordan de ser ud. Og vigtigst af alt; ikke skamme sig over strækmærker, cellulite (appelsinhud, red.) og 'bollehåndtag'.

Instagram-stjerne afslører sandheden bag sine billeder
Instagram-stjerne afslører sandheden bag sine billeder

Over for MailOnline siger Iskra Lawrence:

- Da jeg var 18, fandt jeg ud af, at jeg i stedet for at ændre min krop, så den kunne passe ned i kollektionsprøverne, hellere ville ændre industrien.


Især billedet herunder, hvor Iskra Lawrence er iført bikini, er internettet faldet i svime over. Adskillige tusinde gange er billedet blevet delt, og folk hylder den engelske plus-model for at være ærlig nok til vise både lidt 'appelsinhud' på ballen og en lille delle på siden af maven.

Kendall Jenner viser nøgenbillede på Instagram
Kendall Jenner viser nøgenbillede på Instagram


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx