Af - 31/05-16 07:52

Se verdens bedste kamp mellem to fugleSe verdens bedste kamp mellem to fugle

En bruger på YouTube har uploadet en række videoer, der viser en intens omgang nedstirring mellem to australske fugle, som under kampen iklædes hjelm og rustning.

storybild

Der findes et utal af eksempler på historiske kampe mellem stædige modstandere, men de fleste sygner hen, når man sammenligner med kampen om kød mellem disse to flyvske fjender.

Nattergalen synger på sidste vers i Danmark
Nattergalen synger på sidste vers i Danmark

To australske kookaburra-fugle kæmpede en indædt kamp om at få lov at nappe en kødluns, skriver Mashable.

- Disse søde små australske kookaburras sad sådan i over en halv time, beskriver brugeren JigMagic på sin YouTube-kanal.

TV: Er dette verdens mærkeligste, men sødeste kæledyr?
TV: Er dette verdens mærkeligste, men sødeste kæledyr?

JigMagic nåede at fange en række videoer af de to fjerklædte fugle, der resolut nedstirrer hinanden. Efter længere ventetid, besluttede JigMagic at bløde den anspændte stemning en anelse op. Han tildelte fuglene en skaldyrs-hat hver.

Med blikket rettet mod sin modpart, viftede de blot deres hat af, og forsatte stirrekonkurrencen. JigMagic gav ikke op. Han forsøgte endnu en gang at bløde den iskolde stemning op, ved at give fuglenes fjerdragt en smule ekstra isolering

Dansker dømt for handel med 43 truede papegøjer
Dansker dømt for handel med 43 truede papegøjer

Kameramanden måtte sande, at hverken hat eller jakke kunne skille dem. Han tog en drastisk beslutning om at give de to en overflod af mad. Ligemeget hjalp det, for de to australske fugle kæmpede en principiel kamp, og ikke grundet sult.

Der er endnu ingen forlydender om det endelige udfald af kampen, men myten siger at fuglene stadig nedstirrer hinandenm den dag i dag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet deler billede - hvem har set...
bt.dk
DR-tillidsmand om massive...
bt.dk
Kommentator om S-formandens...
bt.dk
X Factor-deltager i store problemer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx