Af - 23/03-17 10:05

Han kunne ikke få en date: Hans løsning giver ham opkald fra kvinder verden overHan kunne ikke få en date: Hans løsning giver ham opkald fra kvinder verden over

21-årige Joey Adams får mange invitationer til diverse universiteters galla-fester i øjeblikket. Det sker, efter han lavede et ’dating-cv’ og delte det på Facebook.

storybild

Joey Adams blev afvist af en kvinde, fordi han ikke havde et dating-cv. Derfor lavede han et, så han kunne vise det frem, hvis han nogensinde skulle stå i den situation igen

Den universitetsstuderende fra Michigan State Univeristy i USA får ikke en pause fra sin ringende telefon.

Efter han for sjov delte et cv med sine datingkompetencer og ønsker til en fremtidig kæreste, har han fået mange henvendelser fra kvinder, der gerne vil have ham som deres partner til galla-fester på universiteter i hele staten, skriver lokalavisen Lansing State Journal.

Tidligere på semestret havde Joey Adams set en angiveligt meget smuk medstuderende, som han til sidst fik samlet mod nok til at invitere ud på en date.

Sådan påvirker rygning dit dating- og sexliv
Sådan påvirker rygning dit dating- og sexliv

Hun spurgte, om jeg havde et dating-cv. Det havde jeg ikke, og derfor sagde hun nej,« fortæller han til Lancing State Journal.

Det fik den 21-årige studerende til at sætte sig ved sin computer og bruge et par timer på at lave et dating-cv, så han havde det, hvis han nogensinde skulle stå i samme situation igen.

Joey Adams skriver blandt andet på sit dating-cv, at han er rigtig god til at græde til filmen 'Marley & Me', at han leder efter en kæreste med en sød familie, som elsker sushi, eventyr og gode film. Foto: Facebook

Onsdag sidste uge delte en anden Michigan State University-studerende, Ashley Harrison, et opslag på Facebook, hvor hun efterlyste en partner til sin roommate, der ikke havde en date til en galla-fest.

Efter en ven ’taggede’ Joey Adams på opslaget, delte han med det samme sit nye cv, hvor han skrev: ’Jeg har ventet på dette øjeblik.’

På under en uge er den unge amerikaner blevet omtalt af Buzzfeed og i tv-programmet ’Good Morning America’. Desuden har mange på sociale medier opfordret talkshowværten Ellen DeGeneres til at invitere ham ind i sit program.

»Det har været sjovt at prøve, og min mor elsker det,« siger Joey Adams som svar på den reaktion, han har fået.

Fie Laursen afslører: Jeg får penge og gaver for at date rige mænd
Fie Laursen afslører: Jeg får penge og gaver for at date rige mænd

Ashley Harrisons roommate valgte ikke Joey Adams som sin partner til galla-festen, men han har fået mange telefonopkald fra andre kvinder i hele verden, skriver Lancing State Journal.

Han er blevet inviteret til flere galla-fester i Lancing-området og har også planer om at deltage i et par stykker.

24-årige Emma: Jeg blev fyret for at være for lækker
24-årige Emma: Jeg blev fyret for at være for lækker

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Ny dildo har genial funktion:...
bt.dk
Se den overraskende gestus her:...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx