Af - 26/11-15 12:00

TV: Her giver hun sin Tinder-kæreste gaven, ingen andre kunne giveTV: Her giver hun sin Tinder-kæreste gaven, ingen andre kunne give

Et rørende klip af et kærestepar og en helt unik gave, går lige nu verden rundt.

Se, hvordan det går, da Alana Duran åbner kærestens gave. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

I fire lange år har Alana Duran ventet på en ny nyre - uden held. Hendes redning viste sig at swipe sig direkte ind i hendes liv og hendes hjerte.

Alana Duran blev diagnosticeret med Lupus, da hun var 12 år gammel. Lupus er en kronisk, aggressiv og tilbagevendende betændelsessygdom i bindevævet, som kan give symptomer mange steder, så som i huden, blodårer og nyrer.

Hun har de seneste år været på desperat jagt efter en nyre, men hele hendes familie er blevet testet, og ingen af dem matcher som donor. Forleden var Alanas kæreste, Lori, dog igennem samme tests, og det viser sig, at hun er et match. På samme måde, som hun var det, da de to kvinde mødtes på Tinder.

Mange føler tørst efter andres blod
Mange føler tørst efter andres blod

Gaven
For at overbringe den store nyhed samlede Lori en stor Tinder-gaveæske med slik, Star Wars-merchandise og andre små gaver. Den største gave lå dog i bunden af æsken.

- Tatoveringer er cool, men jeg vil hellere have matchende ar, skrev Lori på et rødt kort, som fulgte med et større skilt, som efterligner Tinders 'Match'-skærm.

Ups: Hvid kvinde fik sort mands sæd: Her er rettens afgørelse
Ups: Hvid kvinde fik sort mands sæd: Her er rettens afgørelse

Da det går op for Alana, hvad hun netop har fået, bryder hun sammen i gråd. Og det hele bliver fanget på et videoklip af Lori, som Alana efterfølgende har delt på Facebook.

- Hvem havde troet, at da vi begge swipede til højre på Tinder den dag, at det ville betyde, at vi ville blive mere end bare kæreste - at hun ville blive min nyredonor, skriver hun i opslaget.

Hans billede har vundet internettet: Nu tigger familien om hjælp
Hans billede har vundet internettet: Nu tigger familien om hjælp

LÆS OGSÅ: DEBAT: Jeg blev tvunget til at være 'betalende donor'

LÆS OGSÅ: Læger udfører første vellykkede penis-transplantation

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx