Af - 01/03-16 22:04; Opdateret: 01/03-16 22:48

Kardashian bliver sat på plads af den ÆGTE KylieKardashian bliver sat på plads af den ÆGTE Kylie

Sidste år prøvede Kylie Jenner at tage patent på at bruge fornavnet ‘Kylie’ i kunstnerisk øjemed. Nu svarer den originale Kylie tilbage.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter at Kylie Jenner i et stykke tid nu har kæmpet for at være den eneste ene Kylie, har Kylie Minogue nu svaret igen ved at kalde Jenner for en hjemmeskolet anden-rangs reality-TV personlighed.

Det skriver The Guardian.

Kylie, altså Jenner, håber, at hun kan bruge navnet 'Kylie' som varemærke for at udvide sit firma, der har med skønhedsprodukter og tøjkollektioner at gøre. Men det havde Minogue og hendes hold altså noget at sige til.

WOW: Vil Kylie Jenner virkelig tage patent på dette?
WOW: Vil Kylie Jenner virkelig tage patent på dette?Det juridiske hold, der repræsenterer Kylie Minogue, har, ifølge The Guardian, udsendt en erklæring, hvor de blandt andet beskriver Kylie Jenner som en anden-rangs reality-TV personlighed, der op til flere gange er blevet anklaget for at nedgøre andre kulturer.

Til gengæld beskriver de Kylie Minogue som en international anerkendt kunstner og humanitær forkæmper mod brystkræft. De fortsætter med at påpege, at de desuden har rettighederne til Kylie.com, og at Minogue har solgt over 80 millioner plader.

Trussetyve på spil: Kylie Minogue er blevet sjålet
Trussetyve på spil: Kylie Minogue er blevet sjålet

Gaystar News har også været ude med riven. De påpeger i forbindelsen med striden, at det er værd at huske på, at I 1988 udgav Kylie Minogue et album, der hed ‘Kylie’ - ni år før Kylie Jenner blev født.

via GIPHY

Portræt: Kylie Minogue er tilbage efter fire års pause
Portræt: Kylie Minogue er tilbage efter fire års pause

Kylie Minogue kan stadig prale af numsen
Kylie Minogue kan stadig prale af numsen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hans-Henrik er rasende: Hønsene...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx