Af - 19/09-16 13:38

Jennifer troede hun havde tømmermænd - et døgn efter var hun dødJennifer troede hun havde tømmermænd - et døgn efter var hun død

Efter det tragiske dødsfald går hendes mor nu ud og advarer andre unge.

storybild

21-årige Jennifer Gray havde været ude og feste med sine venner, så da hun næste dag havde en let hovedpine og utilpashed, var hun overbevist om, at det hang sammen med nattens udskejelser.

Men et døgn senere lå hun i koma, som hun aldrig vågnede op fra igen.

Det viste sig nemlig, at de symptomer, hun troede var tømmermænd, i virkeligheden stammede fra en infektion af bakteriel meningitis, der er en af de mest alvorlige infektioner, man kan blive ramt af.

Kræftsyg lærer blev hyldet af 400 elever: Nu er han død
Kræftsyg lærer blev hyldet af 400 elever: Nu er han død

Den tragiske oplevelse har fået Jennifers mor til at gå ud med en advarsel til andre unge, så de bliver bekendt med symptomerne, sygdommen udviser.

- Det kom som et lyn fra en klar himmel. Det er det værste, der kan ske, når man kun har et barn. Jeg bliver aldrig mormor, og jeg får aldrig oplevet, at hun bliver gift. Jeg får aldrig lov til at opleve hendes fremtid, siger hendes mor Edwina til Mirror.

Der var kun meget få tegn på, at Jennifer var blevet ramt af meningitis.

Dansk barnestjerne vil have ret til at dø: 'Jeg vil ikke ud i, at mit liv bliver uværdigt'
Dansk barnestjerne vil have ret til at dø: 'Jeg vil ikke ud i, at mit liv bliver uværdigt'

- Hendes symptomer var atypiske. Hun havde ikke noget udslæt, som lægerne ellers spurgte om. Selv da hun blev tilset af en vagtlæge, troede han, der var tale om influenza, siger moren om timerne op til hendes tilstand blev voldsomt forværret.

Jennifer blev indlagt på hospitalet, og her blev hun så dårlig, at hendes liv ikke stod til at redde.

- Lægerne sagde, de aldrig havde set sygdommen udvikle sig så hurtigt. Hun kom ind med svage symptomer, men få timer efter var hun død, siger Edwina til Mirror.

Sundhedspersonale er unødigt bange for hiv-smitte
Sundhedspersonale er unødigt bange for hiv-smitte

- Jeg vil gerne have, at folk ved, hvor hurtigt det kan gå. Det ene minut havde hun det godt, det næste var hun død, siger moren.

Herhjemme blev der i 2014 anmeldt 128 tilfælde af bakteriel meningitis, hvilket svarer til 2 tilfælde pr. 100.000 indbyggere om året.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx