Af Silla Bakalus - 13/11-17 11:15

I 70 år undrede hun sig over de friske blomster på graven - først nu er mysteriet opklaret I 70 år undrede hun sig over de friske blomster på graven - først nu er mysteriet opklaret

I årevis studsede den britiske kvinde Ann Kear over, hvorfor der ofte var friske blomster på hendes storebrors gravsted. Storebroderen døde som barn og Ann Kear mente ikke, at nogen fortsat huskede ham. Nu er det lykkedes hende at finde frem til personen – og historien er rørende.

storybild

En kvinde undrede sig i mange år over, hvem der lagde blomster på hendes afdøde brors grav. Nu har hun fundet svaret. Modelfoto.

Det var nemlig ikke en tilfældig forbipasserende, der år efter år kom med blomster til Ann Kears storebror, Karl Sharp, der døde i en drukneulykke som kun 12-årig.

Det skriver BBC og The Telegraph.

Faktisk var det en rigtig gammel ven til hendes bror – en ven, der var en af de sidste, der så broderen i live.

Det fortæller hun i en ny britisk dokumentar kaldet 'The Stranger at my brother's Grave' ( den fremmede ved min brors grav, red.). Dokumentaren har hjulpet den 77-årige kvinde med at få svar på mysteriet.

Ann Kear var selv kun syv år, da hendes bror døde. Han var taget på en spejdertur til bugten Oxwich nær Swansea, da han druknede i havet.

En nu 84-årig mand ved navn Ronald Seymour-Westborough var med på turen og delte telt med Karl Sharp. De to venner sov i samme telt, før Karl Sharp næste morgen blev fundet druknet i bugten.

Og selv om det er knap 70 år siden, så har spejderkammeraten aldrig glemt sin afdøde barndomsven.

Da Ann Kear til sidst blev så nysgerrig for at finde ud af, hvem der kom med blomsterne til hendes brors grav ved Cheltenham, bad hun vedkommmende om at give sig til kende. Og ved hjælp af tv-programmet fandt hun den pågældende.

LÆS OGSÅ: Melania Trump vækker opsigt med absurde indkøb: 'Det er uden sidestykke i historien'

Det viste sig, at det var Ronald Seymour-Westborough, der stadig kom forbi for at mindes hendes bror. Ifølge Ronald Seymour-Westborough var Karl Sharp hans bedste kammerat hos spejderne. Han anede dog ikke, at kammeraten havde en søster – eller at hun gennem længere tid havde forsøgt at opspore ham.

Selv om mysteriet blev løst, så står Ann Kear stadig tilbage med en uløst gåde. På graven bliver der også af og til lagt digte. Men dem har Ronald Seymour-Westborough ikke stået bag.

Ann Kear er dog glad for, at hun har fundet ud af, hvem der fortsat husker hendes bror. Til BBC har hun fortalt, at det var 'vidunderligt' at finde ud af, at det var den gamle barndomsven.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx