Af Ritzau - 19/08-16 03:27

Trump lægger stilen om og undskylder personangrebTrump lægger stilen om og undskylder personangreb

Efter at rigmanden har fået ny kampagnestab, undskylder han nu sine tidligere verbale angreb.

storybild

Donald Trump er ikke just kendt for at undskylde over for andre. Men nu lægger præsidentkandidaten tilsyneladende sin stil om. (Billede: Free/Gage Skidmore)

Republikanernes præsidentkandidat, Donald Trump, er ikke kendt for at udvise anger. Men i en tale til sine tilhørere torsdag siger rigmanden, at han fortryder nogle af sine bramfri kommentarer.

- Til tider vælger man ikke de rigtige ord eller siger de rigtige ting, når man står i en ophedet debat og taler om en lang række emner, siger præsidentkandidaten, der er blevet heftigt kritiseret for gentagne verbale udskejelser mod blandt andet mexicanere.

- Jeg fortryder, at jeg har sagt ting, der var forkerte. Især i de situationer, hvor det har medført personlig smerte for nogen. Der er for meget på spil til, at vi skal være optaget af dette emne, siger Donald Trump i sin tale, der finder sted i delstaten North Carolina.

Donald Trump har de seneste uger set sin tilslutning i meningsmålinger styrtdykke.

Den bramfri forretningsmand har især mødt hård kritik for at have angrebet forældrene til en muslimsk soldat, der faldt i kamp for USA i 2004.

Trump har efterfølgende måttet kæmpe med toppen af sit eget parti, hvor flere markante politikere har taget afstand fra Republikanernes præsidentkandidat.

Tidligere på ugen udskiftede Donald Trump så en stor del af sin kampagnestab.

Amerikanske medier vurderer, at Trump vil forsøge at lægge sin stil om i et forsøg på at indhente Demokraternes præsidentkandidat, Hillary Clinton, der fører stort i meningsmålingerne.

Fremover skal der være mindre improvisering og mere disciplin hos Trump-kampagnen, siger Kellyanne Conway, præsidentkandidatens nye kampagneansvarlige.

Blandt andet er Trump begyndt at bruge telepromptere til sine taler. Noget han tidligere selv har kritiseret andre af sine modstandere for at gøre.

- Vi vil gerne levere et opløftende, optimistisk budskab til det amerikanske folk. Vi vil fokusere på politik, uden at hans personlige stil går tabt, siger Kellyanne Conway til CBS.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Mette Gjerskov kan være færdig i...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx