Af - 19/03-16 10:36; Opdateret: 19/03-16 10:50

Kvinde død efter bizar agurkesex - mand idømt bødeKvinde død efter bizar agurkesex - mand idømt bøde

En aparte sexleg endte for et tysk par på tragisk vis. Manden er nu idømt særligt opsyn og en bøde på cirka 45.000 kroner.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Tilbage i 2014 udviklede en affære mellem en mand og en kvinde fra Tyskland sig særdeles tragisk. En aften, hvor mandens kone og barn var bortrejst, mødtes de to elskende i mandens lejlighed til en hed aften.

Efter at have indtaget store mængder alkohol - hun med en promille på 2,8 og han med en på 2,35 - gled aftenen over i sex. Da det udviklede sig, og det pludselig gik op for dem, at de ikke havde nogle hjælpemidler i form af dildoer til at 'spice' tingene lidt op, gik de i køleskabet efter passende sexrekvisitter. Her fandt de en salatagurk, som under samlejet flittigt blev brugt i alle kropsåbninger.

Unge kvinder tror sex skal være smertefuldt
Unge kvinder tror sex skal være smertefuldt

Det skriver tyske bild.de.

Sidste sted agurken blev brugt var i kvindens mund. Midt under akten begyndte det dog ifølge mandens vidneudsagn at ryge ude fra køkkenet, hvor de havde glemt noget kød på stegepanden.

Manden ilede afsted for at skrue ned og var herefter væk i ti minutter, fordi han angiveligt også tog sig tid til at give familiens hund mad og ryge en cigaret på altanen.

Seksuelle afvigelser: Det tænder vi på
Seksuelle afvigelser: Det tænder vi på

Nettet morer sig: Par har højlydt sex og får sjovt klagebrev fra nabo
Nettet morer sig: Par har højlydt sex og får sjovt klagebrev fra nabo

Da manden kom tilbage til soveværelset, var kvinden død. Ifølge retsmedicinerne kvalt i flere agurkestykker, som havde sat sig fast i halsen.

Under retssagen plæderede anklageren for, at manden skulle idømmes to års særligt opsyn samt to års fængsel. Dommeren mente dog, at der var tale om et uheld, og derfor faldt afgørelsen ikke ud til anklagerens fordel.

Patient: Læge var besat af sex med mig
Patient: Læge var besat af sex med mig

- Min klient var ikke klar over faren. Begge parter var vant til denne form for sex. Ofret var ikke bundet, og da han forlod hende, antog han, at hun kunne tage agurken ud af munden, lød det fra mandens advokat, Patrick Senghaus.

Manden, som er fyrrerne, blev i retten idømt 20 måneders særligt opsyn for medvirken til en anden persons død samt en bøde på cirka 45.000 kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
Trumps valgkonsulenter afsløret med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx