Af - 12/06-16 14:03

Intelligente mennesker er sent oppe, roder og er gode til at bandeIntelligente mennesker er sent oppe, roder og er gode til at bande

Intelligente mennesker har flere ting til fælles.

Bildstrecke im Grossformat »
Omkring 20 procent af verdens befolkning har lidelsen misophonia, der gør, at man er særlig sensitiv overfor lyde. Men forskere har fundet ud af, at folk med den lidelse er mere kreative end andre. Forskere fra University of Minnesota laved eet forsøg, hvor de fik to grupper til at brainstorme på nye ting, man kunne bruge bordtennisbold på. Her fandt de ud af, at folk der var vant til rod i deres omgivelser var bedre til at finde på kreative løsninger oog bryde med de eksisterende normer. Madrids universitet foretog et studie af 1000 teenagere, hvor de fandt ud af, at dem der havde det bedst med at gå sent i seng klarede sig bedre, når det kom til indlæring, end de morgenfriske typer. Du er god til at lade dine tanker og følelser få frit løb, når du sætter blyanten på papiret. Forskere har fundet ud af, at folk der er gode til at tegne, de er bedre til at være fokuserede, forstå nye koncepter og fastholde viden. Et studie publiceret i Psychology Today viser en sammenhæng mellem høj intelligens i barndommen og sund appetit på alkohol i voksenlivet. Årsagen er, og hold nu fast: Fordi, produktion af alkohol er et evolutionært fænomen, og intelligente personer er mere tilbøjelige til at involvere sig i evolutionær adfærd. You like a strong drink Psychology Today found a correlation between childhood intelligence and alcohol consumption in adulthood, believe it or not. So why is this the case? Apparently its because modern alcohol production is an evolutionarily novel phenomenon, and that more intelligent individuals are more likely to engage in evolutionarily novel behavior. Den anerkendte teknologi-journalist, Tom Chesire, skriver i Wired, at selvom der er beviser for, at teknologi er distraherende for mennesker, så kan det også betyde, at det under de rigtige omstændigheder og forhold, vil være med til at gøre folk klogere. Han præsenterer forskning, der viser, at det kan bidrage til at blive bedre til multi-tasking og prioritering. Et studie publiceret i Language Sciences Journal viser, at folk der bander meget har et større ordforråd, og at de ovenikøbet er mere velformulerede og præcise i deres kommunikation. Selvom det ikke er lige velset alle steder, så giver det faktisk god mening at snakke med sig selv. Gigi Engle fra Elite Daily har samlet en masse forskning, der viser, at dem der snakker med sig selv har flere fordele: De hjælper hjernen med at blive mere effektiv og har lettere ved at nå deres mål.

Det er ofte meget lettere at overbevise sig selv om, at man er rigtig intelligent, end det er at få sine omgivelser med på idéen.

Blondiner har den højeste IQ - sorthårede lavest
Blondiner har den højeste IQ - sorthårede lavest

Men du behøver slet ikke tage en iq-test for at få dem til at tro på, du virkelig er et geni. For du besidder helt sikker en del træk, som forskere kæder sammen med høj intelligens - og det er garanteret ting, dine venner og familie har punket dig for at være til deres store irritation.

Om det virker at præsentere de forskellige studier for din lærer og censor skal vi lade være usagt, men det er om ikke andet et forsøg værd.

Her er gåden, Google tester nye ansøgere med: Kan du løse den?
Her er gåden, Google tester nye ansøgere med: Kan du løse den?

Og hvis ikke det virker, kan du altid sige 'fuck dét'.

Via Linkbeef.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Burgerrestaurant får tredje sure...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Ups! Chelsea-træners telefon ringer...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx