Af Niels Pedersen - 22/09-17 13:29

Skuespiller brokkede sig over aflyst ferie - så gik internettet amokSkuespiller brokkede sig over aflyst ferie - så gik internettet amok

En amerikansk skuespiller er kommet i modvind, efter hun tweetede om en orkan, der har forårsaget massiv ødelæggelse i Puerto Rico.

Eyewitness video captures Maria slamming Puerto Rico

Orkanen Marias hærgen har kostet syv menneskeliv på den caribiske ø Dominica, og 3,5 millioner mennesker er uden strøm i Puerto Rico, hvor orkanen ifølge østatens guvernør har medført 'total ødelæggelse'. Men den amerikanske skuespiller Melissa Joan Hart føler sig også hårdt ramt af Marias destruktive kraft. Orkanen har nemlig forhindret hendes familieferie på et luksusresort - troede hun i hvert fald.

Tweetet har fået folk til at kritisere skuespilleren for mangel på situationsfornemmelse og evne til at se ud over sin egen næsetip.

'Og pludselig blev vores familieferie aflyst. Hvor deprimerende, men vi regner med at tjekke ind på resortet 0@nickresortpuntacana (Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana, red.) senere på året,' skrev den tidligere 'Sabrina, skolens heks'-stjerne på Twitter og Instagram.

Det fik folk til at fare i blækhuset og kritisere Melissa Joan Hart for total mangel på empati for orkanens virkelige ofre.

'Jeg synes, du burde være mere bekymret over de mennesker, der bor der, fremfor din meningsløse ferie,' skriver en Twitter-bruger.

En anden pointerer, at Melissa Joan Hart - som også er kendt for serierne 'Clarissa forklarer det hele' og 'Melissa & Joey' - burde have hørt bedre efter i geografitimerne.

'For det første ligger Punta Cana i Den Dominicanske Republik, ikke i Dominica. Og det er bedre at være 'deprimeret' over død og ødelæggelse der,' skriver brugeren.

Orkanen Maria kostede syv menneskeliv på Dominica - der ligger over 800 kilometer fra Punta Cana i Den Dominikanske Republik - før den drog mod østaten Puerto Rico, der har en særlig tilknytning til USA. Orkanen har ødelagt »alt på sin vej,« siger Abner Gómez, der er chef for katastrofeberedskabet i staten til BBC.

Maria er nu blevet nedjusteret fra kategori 5 til først en kategori 4, mens orkanen var på vej over Puerta Rico, og siden til en kategori 2. Den er nu på vej ud over vand igen, og derfor forventes det, at den kan tage til i styrke igen.

Tidligere ramte orkanen den tidligere danske koloni Sankt Croix. I den forbindelse fortalte Dansk Røde Kors' generalsekretær, Anders Ladekarl, at det føltes, 'som det var jordskælv, mens der kørte et lyntog forbi med 200 km/t'.

Melissa Joan Hart har fjernet det hårdt kritiserede opslag om den ødelagte familieferie fra både Twitter og Instagram, men flere brugere nåede at tage screeenshots af det, så det florerer stadig på de sociale medier.

New York Post har uden held forsøgt at få en kommentar fra skuespilleren.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overvældende interesse for at se...
bt.dk
Tre biler går op i røg i Ishøj:...
bt.dk
Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx