Af - 09/04-16 18:30

Lærer sendte nøgenfoto af sig selv til ung elevLærer sendte nøgenfoto af sig selv til ung elev

En ung amerikansk skolelærer er blevet anholdt, efter en række upassende billeder blev sendt til en bare 14-årig skoleelev.

storybild

Kylie Rexann Modisette (Billede: Angelina County Jail)

Der er langtfra kun i Danmark, at debatten om nøgenbilleder og spredning af lidt for afslørende selfies sætter en dagsorden i medierne.

LÆS OGSÅ: Børns deling af nøgenbilleder chokerer skoleledere

Herhjemme er der i øjeblikket især fokus på at lære skoleelever, hvor vigtigt det er, at de tænker sig godt om, inden de trykker 'send' og dermed risikerer at blive hængt ud på nettet. Det er blandt andet skolelærerne, der skal stå for den opgave.

Men det er tilsyneladende ikke kun unge skolelever, der handler uden at tænke sig om.

LÆS OGSÅ: Tusindvis af skoleelever spreder nøgenbilleder af andre på nettet

I en bizar sag fra Huntington i den amerikanske stat Texas er en 28-årig lærer netop blevet anklaget for at have sendt nøgenbilleder til en af sine tidligere elever.

Drengen var kun 14 år, da han modtog billederne fra læreren via Snapchat-appen. Flere af drengens venner affotograferede skærmen og har siden delt billederne imellem sig. Det skriver KTRE.com.

LÆS OGSÅ: Hjemmeside udlover dusør for nøgenfotos af danske piger

I en afhøring har den unge skolelærer erkendt, at hun sendte billederne. Hun er nu løsladt mod kaution, men skolelederen fortæller til amerikanske medier, at læreren er på tvungen orlov, indtil der er faldet en dom i sagen.

LÆS OGSÅ: Unge modtager og deler nøgenbilleder: Det her er ulovligt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx