Af - 24/07-16 21:34

Herman fanger 600 Pokémons i døgnet uden at gå en meter: Sådan gør hanHerman fanger 600 Pokémons i døgnet uden at gå en meter: Sådan gør han

Norske Herman kan fange over 600 Pokémons om dagen - fra sofaen.

Bildstrecke im Grossformat »

Den populære spil Pokémon Go har fået millioner af mennesker verden over til at tilbringe masser af tid med at gå rundt udenfor for at søge efter Pokémons.

Men norske Herman fra Oslo blev træt af at skulle gå så meget for at komme videre i spillet. Nu har han fundet et smuthul, der gør det muligt at fange over 600 Pokémons i døgnet - uden at han skal rykke sig så meget som en meter.

Det skriver VG.

Skjult kort: Her er ALLE de Pokémon - du ikke kan se i appen
Skjult kort: Her er ALLE de Pokémon - du ikke kan se i appen

Herman, der ikke vil stå frem med sit fulde navn og billede, af frygt for at hans metode vil vække andre Pokémon-jægeres vrede, har nemlig en menu inde i sin Pokémon Go-app, som andre ikke har.

Det skyldes, at han har fundet et såkaldt 'tweak' - et slags add-on - der giver ham flere muligheder i spillet. Først og fremmest kan han få sin karakter til at bevæge sig, selv om han i virkeligheden sidder stille.

- Jeg har været inde på et hospital og på toppen af et fjeld. Kun fantastien sætter grænser. Jeg kan trykke på en knap inde i appen og få et kort frem, så jeg kan flytte mig, hvorhen jeg vil, og vælge, hvor hurtigt jeg vil gå. Jeg kan tage til USA, hvis jeg vil, siger Herman til VG.

Herman forklarer, at det var muligt at installere tilføjelsesprogrammet, fordi han 'jalbreakede' sin iPhone. Det vil sige, at han har fjernet de begrænsninger, Apple har sat, så han har mulighed for at downloade applikationer og aktivere funktioner på telefonen, der normalt er låste.

Faktisk behøver Herman ikke engang holde telefonen i hånden, mens han leder efter Pokémons. Han kan sætte sin karakter til at vandre på egen hånd, og så vibrerer telefonen, når der er en Pokémon i nærheden. Også når han skal fange en Pokémon, giver tilføjelsesprogrammet ham en fordel.

- Hvis du rammer, lokker du spillet til at tro, at det var et perfekt kast, uanset hvor dårligt du ramte. Det betyder, at du stiger level hurtigere. Jeg er overrasket over, hvor hurtigt jeg er kommet op i level, siger han til VG.

Sådan fanger du alle Pokémon: Tips fra manden, der har fanget dem alle
Sådan fanger du alle Pokémon: Tips fra manden, der har fanget dem alle

Da Herman installerede snydeprogrammet i går, lavede han en ny bruger, så han kan gå tilbage til sin gamle profil, hvis han bliver smidt ud for at snyde.

Siden da er han allerede kommet i level 19, og han tror på, at han kan blive færdig med spillet inden for en uge, hvis han fortsætter i samme tempo.

Selv om det er sjovt at avancere hurtigt i spillet, erkender han imidlertid, at der er også er en bagside ved at snyde.

- Jeg er ikke så meget ude for at lede efter Pokémons længere. Det fjerner lidt af det sjove, når du har muligheden for at spille på sofaen, siger han til VG.`

Så skete det: Poké-mester har fanget dem ALLE
Så skete det: Poké-mester har fanget dem ALLE

Hjerneforsker: Derfor er Pokémon Go så vanedannende
Hjerneforsker: Derfor er Pokémon Go så vanedannende

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx