Af - 03/04-16 09:32

Ung mor fik dødsdom af lægerne: Men så gik hendes mor på GoogleUng mor fik dødsdom af lægerne: Men så gik hendes mor på Google

En 31-årige kvinde fik at vide, at hun havde to uger tilbage at leve i. Men så googlede hendes mor en behandlingsform til hende.

Bildstrecke im Grossformat »

Angel Tocknell

31-årige Angel Tocknell var sikker på, at hun skulle dø. Lægerne havde fortalt den unge mor til to, at hun formentlig kun havde et par uger tilbage at leve i på grund af en stor kræfttumor, der bredte sig over hendes bækken, æggestokke og livmoderhals. Det skriver britiske Mirror.

- Tanken om at skulle dø er helt forfærdelig, siger Angel Tocknell.

Tumoren var på størrelse med en tennisbold og dermed for stor til, at lægerne kunne operere hende. Lægerne havde derfor meddelt den britiske kvinde, at der ikke var noget, de kunne gøre for hende.

Men hendes mor Kathy ville ikke give op så let. Hun søgte derfor løs på Google for at finde alternative behandlinger og fandt frem til en behandling kaldet ‘brachytherapy’, hvor du dræber kræftcellerne med radioaktiv stråler.

Angel Tocknell prøvede behandlingen, og den gik over al forventning, fortæller hun.

- Min mor ville ikke give op, da lægerne sagde, at jeg ikke kunne behandles. Det tog mig kun tre måneder, fra jeg fik at vide, at jeg skulle dø til, jeg var sluppet af med kræften, siger Angel Tocknell.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx