Af - 30/05-14 16:54

Politiet undersøger mystisk forbud: Muslimsk område - gå ikke tur med hundenPolitiet undersøger mystisk forbud: Muslimsk område - gå ikke tur med hunden

Muslimsk forbud mod hunde skaber debat i England - men spørgsmålet er, hvem der egentlig står bag.

storybild

Dette papir mødte hundeejerne i London-parken Bartlett. (Billede: Twitter)

- Gå ikke tur med din hund her. Muslimer bryder sig ikke om hunde. Dette er muslimsk område nu.

Et simpelt A4-papir med den ordlyd skaber i øjeblikket heftig debat i London. Det skriver London Evening Standard.

Gravid kristen kvinde dømt for sin tro: Skal hænges
Gravid kristen kvinde dømt for sin tro: Skal hænges

Arket med teksten var sat op ved en indgangstavle til Bartlett Park i London, og blev i går fjernet af politiet, efter flere politikere var blevet gjort opmærksom på sedlen.


Labour-politikeren Jim Fitzpatrick gik først ind i sagen. Han er dog langt fra sikker på, at det rent faktisk er muslimer, der står bag det opsigtsvækkende hundeforbud i parken.

- Spørgsmålet er, om det er blevet sat op for at provokere, eller om det er religiøse fanatikere, der står bag, siger han til den britiske avis the Standard, og forsætter:

Hver anden dansker: Nej tak til muslimske svigerbørn
Hver anden dansker: Nej tak til muslimske svigerbørn

- Det er endnu et eksempel på intolerance, eller også er det – for vi har ingen garanti for, at det er islamister, der står bag – nogen, der forsøger at polarisere og adskille os i samfundet.

Efter Labour-politikerens henvendelse har politiet i London patruljeret parken intenst. Der har aldrig tidligere været religiøse problemer i det pågældende område, og politiet har endnu ingen mistænkte for ophængningen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx