Af Finn Bjørvig Hansen - 06/10-17 11:30

Kvinde rasede over restauranter efter fund i maden: Men så blev sandheden afsløretKvinde rasede over restauranter efter fund i maden: Men så blev sandheden afsløret

En kvinde fra Delray Beach nær Boca Raton, Florida, er blevet beskyldt for at sprede glasskår i sin mad for at få et gratis måltid fra restauranten, hun besøgte.

storybild

Kairlyn Murphy havde en lidt speciel måde at få gratis mad på. (Billede: Stuart Police Department)

Den 31-årige Kaitlyn Murphy blev arresteret tidligere på ugen, efter hun havde indrømmet at have brugt glasskår for at undgå at betale for sin mad. Det var et trick, hun påstår at have lært af en, hun kendte i et rehabiliterings-center. Det skriver nypost.com.

Hun indrømmede, at hun havde glaskårene gemt i sin taske, når hun gik ud for at spise. Hun spredte den så ud over sin mad. Til sidst skar hun sig i munden for at gøre historien mere realistisk.

Kaitlyn Murphy havde ifølge politiets rapporter besøgt elleve restauranter i Stuart, Florida, fra den 5. september til den 26. Hun påstod hvert sted at have fundet glasskår i maden, efter hun havde spist det meste af den, rapporterer Local 10 News.

Som et plaster på såret modtog Murphy enten maden gratis eller fik et gavekort til en gratis måltid en anden dag.

»Hun begik den fejl at gøre dette her i et temmeligt lukket fællesskab. En masse af ejerne af restauranterne og de ansatte kender hinanden,« siger betjenten Michael German til West Palm Beach TV.

Presset fra omtalen på de sociale medier tvang Murhpy til at melde sig selv. Politiet fandt flere glasskår i hendes taske.

Kaitlyn Murphy sagde oprindeligt, at hun gjorde det, fordi hun ikke havde råd til maden.

Men senere har hun indrømmet, at hun gjorde det for at få et adrenalin-kick.

Det var noget, hun havde savnet, siden hun havde opgivet narkotika og alkohol.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Australsk topminister trækker sig...
bt.dk
Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Youtube-stjerne hævdede, at vegansk...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx