Af - 23/04-14 19:14

Messerschmidt vil straffe homohadereMesserschmidt vil straffe homohadere

Homohadende lande skal sanktioneres af EU, mener Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt.

storybild

EU har samarbejder med flere lande, der forbyder homoseksualitet. Det bekymrer Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti. (Billede: Claus Bonnerup/POLFOTO/arkiv)

En række afrikanske lande sender bøsser og lesbiske i fængsel på grund af deres seksualitet, men det er uanstændigt, og derfor bør EU droppe samarbejdet med de lande.

Det mener Dansk Folkepartis EU-politiker Morten Messerschmidt efter at metroxpress forleden skrev om hvordan en række lande, der har forbudt homoseksualitet, får dansk statsstøtte.

- EU skal standse og neddrosle sine aktiviteter i de lande, hvor den slags forbud gennemføres. Så må ressourcerne og investeringer foretages der, hvor man har regler, som afspejler et anstændigt syn på homoseksuelle. Jeg vil derfor fremsætte dette forslag, hvis jeg bliver genvalgt, i EU-parlamentet, udtaler han til mx.dk.

500 millioner kroner spildt på ulandsbistand
500 millioner kroner spildt på ulandsbistand


Messerschmidt vil dermed bruge EU's handelspolitiske samarbejde til at bremse diskriminerende lovgivning, forklarer han.

Den danske udviklingsminister Mogens Jensen (S) har kritiseret Ugandas antihomolov i stærke vendinger, men advarer imod at skære alle lande med love imod homoseksualitet over en kam.

- Der er stor forskel på forhold, lovgivning og hvad der virker bedst, mener han og understreger, at det nogle steder kan bringe de homoseksuelle i fare, hvis vestlige lande råber op uden at have undersøgt situationen i de pågældende lande.

LÆS OGSÅ: Messerschmidts boss beundrer Putin – Messerschmidt tager afstand

LÆS OGSÅ: Messerschmidt og Kofod i vildt skænderi: Tør øjnene!

LÆS OGSÅ: Messerschmidt er kun 53 procent enig med sig selv

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Engelsk betjent udskrevet efter...
bt.dk
'Det var mega pinligt, og jeg flovede...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert om...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx