Af Mick Allerup Jensen,Simone Augusta Lundt - 23/07-17 17:12; Opdateret: 23/07-17 18:51

Lille pige fik bøde på 1230 kroner for at sælge lemonade - nu vælter det ind med \Lille pige fik bøde på 1230 kroner for at sælge lemonade - nu vælter det ind med "jobtilbud"

Andre Spicer og hans datter fik en bøde på 150 pund (der svarer til 1230 danske kroner) for at ville sælge lemonade til folk, der var på vej til festival i London. Nu har verden overvældet dem med god karma og pigen har fået flere 'jobtilbud'. Det skriver britiske Metro.

storybild

Andre Spicer og hans datter fik en bøde på 150 pund (der svarer til 1230 danske kroner) for at ville sælge lemonade til folk, der var på vej til festival i London. Nu har verden overvældet dem med god karma og pigen har fået flere 'jobtilbud'. Det skriver britiske Metro.

En fem-årig pige og hendes far satte en lemonadebod op i det østlige London, hvor de ville sælge lemonade til festivalgæster, der gik forbi. Der blev nemlig afholdt festival 'Lovebox Festival' tæt på familiens hjem. Derfor havde faderen tænkt, at det kunne være sjovt for datteren at have sin egen lemonadebod. Men midt i det hele troppede fire politibetjente op og gav far og datter en bøde på 1230 kroner.

LÆS OGSÅ: Lille pige drikker sodavand for første gang: Se hendes GENIALE reaktion

Den historie skabte en del forargelse på Twitter, hvor faderens opslag er blevet delt 1300 gange og liket 2400 gange. Episoden, hvor den lille datter blev så ked af det, at hun begyndte at græde på grund af den løftede pegefinger fra lovens lange arm, fik hurtigt navnet #lemonadegate.

- Hun ville bare få folk til smile. Hun var virkelig stolt af sig selv, fortæller Andre Spicer.

Spicers historie vandt tilsyneladende så meget genklang, at de britiske myndigheder valgte at droppe bøden til familien.

LÆS OGSÅ: Sjælden lidelse: To-årige Jailis hår kan ikke børstes

- Vi er meget kede af, at det her skete. Vi forventer, at vores politi viser mere sund fornuft, og de bruger deres magt fornuftigt. Det skete tydeligvis ikke, sagde en talsmand for 'Tower Hamlets Council'.

Nu ser det ud til, at den fem-årige piges iværksætterånd har skabt rift om lemonadeforretningen. Det skrev faderen i et tweet lørdag.

‘Vi er blevet overvældet af den venlige respons fra folk i hele verden. Snesevis af festivaler, markeder og forretninger har tilbudt os muligheden for at sætte en lemonadebod op’.

I tweetet opfordrer Andre Spicer flere til at gøre det samme for andre børn, fordi deres initiativer giver dem mulighed for at dele deres interesser, give dem selvtillid og bidrage til deres lokalsamfund.

Det er ikke hvem som helst, der har tilbudt den lille pige, at hun kan have en lemonadebod hos dem. Et af tilbuddene kom nemlig fra det populære Borough Market i det centrale London, der kontaktede Spicer på Twitter.

Så selv om pigen fik en ubehagelig oplevelse til at starte med, har verden vist hende, at hun har den rette ånd.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vulkanudbrud på ferieø: Flod af lava...
bt.dk
Historisk kro brændt ned til grunden
bt.dk
Dyrere benzin på vej
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx