Af Webstud/AS - 04/08-17 21:06

19-årige Mark har endelig fået et job: De er ligeglade med hans ansigt19-årige Mark har endelig fået et job: De er ligeglade med hans ansigt

En teenager, som ikke kunne finde arbejde grundet sin voldsomme ansigtstatovering, har langt om længe fundet sig et job. Han skal nemlig fange kyllinger, skriver Metro.

storybild

(Billede: NZ Herald)

19-årige Mark Cropp fra New Zealand trak overskrifter for tre uger siden. Han havde lavet et opslag i en Facebook-gruppe for arbejdsløse, hvor han tiggede om et job, så han kunne forsørge sin datter.

- Hej, jeg er opsat på at arbejde, men der er noget, der stopper mig, og det er tatoveringen på mit ansigt, indledte Mark sit Facebook-opslag med, og fulgte op med historien bag.

I fængslet drak han sig fuld i hjemmebrændt sprit og fik sin bror til at lave den markante tatovering, der staver 'Devast8', hvilket kan oversættes til 'ødelægge' eller 'hærge'.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="da"><p lang="en" dir="ltr">Job offers flood in for Mark Cropp despite giant facial tattoo<a href="https://t.co/9K04dkwdp1">https://t.co/9K04dkwdp1</a> <a href="https://t.co/4ba6aKo1Bo">pic.twitter.com/4ba6aKo1Bo</a></p>&mdash; Newstalk ZB (@NewstalkZB) <a href="https://twitter.com/NewstalkZB/status/885640476400930816">13. juli 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Flere Facebook-brugere tilbød Mark et job, mens andre ville hjælpe ham med at få fjernet tatoveringen kvit og frit. Derfor vakte det glæde, da billeder af Mark, som påbegyndte behandling og fik fjernet 8-tallet fra sit ansigt, blev delt på sociale medier.

Nu er 19-årige Mark blevet så glad for sit nye job, at han har valgt at stoppe behandlingen for at få fjernet tatoveringen. Dermed står der nu blot ‘Devast'.

- Mark har et job nu, og det er alt, han ønskede. Han vil ikke have tatoveringen fjernet, fordi han nu har et arbejde, der kun kræver at fange kyllinger, fortalte hans kæreste, Taneia, til Metro.

- Han sagde “kyllingerne er ligeglade med mit ansigt - de er ligeglade med, om jeg har en tatovering, sagde kæresten, som desuden tilføjede, at hun har vænnet sig til tatoveringen, og derfor er ligeglad med, om han beholder den.

Nu skal Mark, med en timeløn på 75 kroner, tage rundt på gårde og fange kyllinger, så de kan køres til slagterierne.

Her kan du se et interview med Mark og avisen New Zealand Herald.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="da"><p lang="en" dir="ltr">Mark Cropp has had a change of heart about his laser removal treatment <a href="https://twitter.com/hashtag/NZHFocus?src=hash">#NZHFocus</a> <a href="https://t.co/BjsL7sDWfI">pic.twitter.com/BjsL7sDWfI</a></p>&mdash; nzherald (@nzherald) <a href="https://twitter.com/nzherald/status/893367259573268482">4. august 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Politiet efterlyser 48-årig mand: Har...
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Tori lever som voksen-baby: Har endda...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx