Af - 10/09-15 18:42

Guide om Kristis styrt i afgrunden: - Vi har bare ventet på at det ville skeGuide om Kristis styrt i afgrunden: - Vi har bare ventet på at det ville ske

Ifølge en norsk tourguide var det kun et spørgsmål om tid, før en turist ville falde i afgrunden.

storybild

En ulykke, som bare ventede på at ske.

Sådan beskriver en norsk tourguide ulykken, hvor en kvinde styrtede i afgrunden ved en populær norsk klippeafsats. Nu hylder venner og familie den afdøde.

Superstjernes 15-årige søn død efter fald fra klippe
Superstjernes 15-årige søn død efter fald fra klippe

I sidste uge kunne norsk politi fortælle, at en udenlandsk kvinde var omkommet efter at have mistet balancen ved det populære norske turistmål Troldetungen. Klippeafsatsen ligger omkring 1100 meter over havets overflade og 700 meter oppe stikker den ud over søen Ringedalsvatnet.

Dette hus er skyllet væk seks gange!
Dette hus er skyllet væk seks gange!

På trods af de flere hundrede meters fritfald er Troldetungen er et populært sted at tage billeder på kanten. Og det var jagten på et godt billede, som kostede turisten, den 24-årige australske kvinde Kristi Kafcaloudis livet.

- Det er en smuk 'ny' attraktion, som spreder sig på social medier. Det er blevet en kæmpe favorit for rejsende fra hele verden, og der er en masse uerfarne folk, som vandrer. Både i en fysisk form og i noget tøj og sko, så du tror det er løgn, siger guide Thomas Ruud, ejer af Trolltunga Adventures.

Han har specialiseret sig i at guide turister og andre interesserede rundt i området, og understreger, at det er et vanskeligt område. De seneste par år har budt på flere redningsaktioner.

De sidste par år har folk startet op at tage telte med, fordi de ville se solop- og nedgangen, og folk drikker og går ud på klippen. Derfor har vi bare ventet på, at sådan noget som dette ville ske, siger Thomas Ruud.

Mands tilstand er stabil efter fald fra rulletrappe
Mands tilstand er stabil efter fald fra rulletrappe

Moren taler ud

Moren til afdøde Kristi Kafcaloudis har efter datteren mistede livet kommenteret på hændelsen.

- Det var et uheld. Hun var ikke i nærheden af klippens afslutning - og ikke i gang med at tage en selfie, hævder Milli Kafcaloudis, som fortæller, at hendes venner ventede på hende, da hun mistede balancen.

- Tilsyneladende var der en masse mennesker på klippen den weekend, og Kristi ventede omkring to meter ud på klippen for at komme tilbage til sine to venner, som var gået i forvejen, fortæller mor Milli Kafcaloudis.

Mand i livsfare efter styrt fra rulletrappe i Field's
Mand i livsfare efter styrt fra rulletrappe i Field's

Sammen med den unge australiers venner har de siden søndag mindet Kristi på internettet. Her har flere venner skrevet, hvordan Kristi var en eventyrlysten og inspirerende person.

- Vi har mistet en smuk sjæl i vores liv med døden af vores meget elskede datter, skriver moren i erklæringen ifølge Sunshine Coast Daily.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan reagerer folk verden over på den druknede dreng

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx