Af - 23/04-17 08:09

Hans hoved sad fast i uhyrets gab: Nu fortæller amerikansk fisker om sit livs kampHans hoved sad fast i uhyrets gab: Nu fortæller amerikansk fisker om sit livs kamp

Tilbage i september 2016 blev undervandsfiskeren Jonathon Schoeneman angrebet af en krokodille. Nu fortæller han første gang om de sekunder, hvor hans hoved sad fast i krokodillens gab.

storybild

Der mangler stadig en smule tilpasning af amerikanske Jonathon Schoenemans kæbe, og smerterne er heller ikke helt forsvundet endnu, efter han under en fisketur 7. september 2016 stødte ind i en krokodille, der angreb ham, bed sammen om hans hoved og forsøgte at drukne ham.

Men det er nok til at leve med. For den 34-årige amerikaner har som en af de få overlevet et krokodilleangreb.

Dansker snublede ned i gabet på krokodille i Australien
Dansker snublede ned i gabet på krokodille i Australien

Det fortæller han nu om i et interview med den amerikanske tv-station Abc13.com.

»Jeg svømmede rundt om et hjørne. Den fik fat i mit hoved, rullede rundt og forsøgte at drukne mig. Jeg kunne høre en knasen, og jeg ved ikke, hvordan jeg havde styrken, men jeg fik knækket en gren og begyndte at slå ham. Min kæbe hang nede omkring brystet,« fortæller han.

TV: Her bliver par angrebet af krokodille, mens de hygger sig i hotel-pool
TV: Her bliver par angrebet af krokodille, mens de hygger sig i hotel-pool

Jonathon Schoeneman slap fri fra krokodillens greb og blev hjulpet om bord på en nærliggende båd af sin ven Travis, der umiddelbart efter kunne tilkalde hjælp. Jonathon Schoenemans hals og ansigt bar præg af, at krokodillens tænder havde boret sig ind i ham, og hans ar derefter vidner da også om, at han har måtte kæmpe for sit liv.

Så meget at det ifølge lægerne er et mirakel, at han overhoved er i live i dag. For Jonathon Schoeneman har oplevelsen betydet, at han har indset, hvor kort livet kan være.

»Livet er kort, og det kan blive taget fra en meget pludseligt,« siger han til Abc13.com.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jonas blev indlagt i et...
bt.dk
Indvandrere og efterkommere koster...
bt.dk
Anklager kræver livstid til Fehår
bt.dk
Tidligere Brøndby-træner forlænger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx