Af Mick Allerup Jensen - 08/10-17 13:24

Ville undgå at spilde sin drink på bar - nu risikerer han tre års fængselVille undgå at spilde sin drink på bar - nu risikerer han tre års fængsel

En 27-årig skotsk turist risikerer hele tre års fængsel for at have kommet til at “befamle” en anden mand på en bar i Dubai.

storybild

(Billede: Iris)

Denne sommer var den 27-årige skotte Jamie Harron på ferie i det luksuriøse Dubai, men feriehumøret blev brat afbrudt. Nu har har han mistet sit job, brugt næsten en kvart million danske kroner på advokatbistand - og været fanget i Dubai i tre måneder. Det skriver The Guardian.

Den skotske mand havde ifølge Sky News været i festligt lag på baren Rock Bottom Bar. Da han var på vej hen mod et bord med sin drink, holdt han hånden frem for at undgå at støde ind i folk og spilde drinken ud over dem eller sig selv. Det resulterede i, at han kom til at røre den jordanske bargæst. Sådan lyder hans egen og hans vens forklaring.

Det resulterede i, at han kom til at berøre en jordansk mand på hoften. Denne blev så forarget over situationen, at han kontaktede politiet. Efter 20-30 minutter blev skotten anholdt og varetægtsfængslet. Efter fem dage fik han frataget sit pas, og det er endnu ikke blevet udleveret. Det har derfor ikke været muligt for Harron at vende hjem til Skotland i tre måneder.

Ifølge Daily Mail skulle skotten og hans ven have lagt mærke til den jordanske mand, der havde betragtet dem på en “konfronterende måde”.

Jamie Harron skulle have været for retten sidste søndag, men da han ikke mødte op, blev han idømt en måneds fængsel. Det britiske udenrigsministerium har været i kontakt med manden, der får “konsulær bistand”.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Den sidste direktør holdt i 21 dage:...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Kan du genkende noget på disse...
bt.dk
Luksusfælden-eksperter kom på hårdt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx