Af - 13/01-16 10:26

LISTE: 10 ting mænd virkelig håber, at kvinder IKKE opdager under sexLISTE: 10 ting mænd virkelig håber, at kvinder IKKE opdager under sex

Åh, åh. Så hun det? Hørte hun det? Lugtede hun det? Mænd kan også være usikre under sex.

Bildstrecke im Grossformat »
Når mænd kommer, er det ikke altid lige smukt. En almindelig grimasse er for eksempel O-fjæset, hvor det ligner, at han er blevet forskrækket på den der tegneserie-agtige måde. Tip: Når du rammer klimaks, pres da hovedet så langt ned i puden, at din O-fjæs ikke ser dagens lys. Sex = træning. Træning = sved. Sved er næsten uundgåeligt under (vild) sex, men mænd vil helst ikke have, at kvinder opdager de helt hemmelige steder, hvor sveden også pludselig dukker op. Ja, vi taler om røvsved. Det er ikke kun kvinder, der er bange for, hvordan mænd synes, at de ser ud under sex. Mænd har de samme bekymringer og vil for alt i verden gerne skjule, at de sprang træningen over for at se Netflix i stedet. Med al det op og ned og frem og tilbage kan det godt være svært at styre gassen i maven (især hvis der er tale om fulde-sex), og pludselig er skaden sket. Han har slået en bøvs. Det er svært at skjule - for næsten ikke at sige umuligt. 50 procent af tiden handler sex for mænd bare om ikke at komme. Sådan cirka. Det er lettere at samle en rubiksterning med lukkede øjne... Mænd be'r gerne en stille bøn om, at kvinden ikke kigger på deres kugler, boller, klunker, nødder eller hvad du vælger at kalde dem. Der synes at være en universel holdning om, at mænds kugler bare ikke er særlig pæne. Angsten er der altid. For er hun virkelig taget med ham hjem, fordi hun kan lide ham? Eller skal hun blot vinde et væddemål? Angsten lever.. Han fik en Marsbar for tre uger siden, og papiret ligger under sengen, fordi det var lettest. Men det vil han selvfølgelig ikke have, at hun skal se. Mange singlemænd bor i en svinesti, så er det sagt. Men hvis hun bare når ind i sengen, inden hun opdager, at han bor i en container, så skal det nok gå alligevel.

Det amerikanske mandemagasin Esquire med ting, som de mener, at mænd frygter, at deres kvindelige sexpartnere opdager under akten.

Stigende antal heteromænd indrømmer sex med mænd
Stigende antal heteromænd indrømmer sex med mænd

Vi har samlet de 10 bedste i galleriet øverst, så du kan blive lidt klogere på (andre) mænds tanker under sex. Det er ikke kedeligt, da det både handler om røvsved, grimme kugler og bh'er.

Se billedet: Lady Gaga nøgen på sex-selfie
Se billedet: Lady Gaga nøgen på sex-selfie

LÆS OGSÅ: 9 ting du IKKE skal gøre under forspil

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx