Af Finn Bjørvig Hansen - 24/08-17 13:08

Komplet vanvid: Konge tog på den dyreste all inclusive-ferie nogensindeKomplet vanvid: Konge tog på den dyreste all inclusive-ferie nogensinde

Det var i sandhed en ferie værdig for en konge. En saudi-arabisk en af slagsen.

storybild

(Billede: AFP PHOTO / SAUDI ROYAL PALACE / BANDAR AL-JALOUD)

Saudi-Arabiens kong Salman bin Adbulaziz al-Sauds årlige ferie i Marokko kostede, ifølge den israelske avis Haaretz, over 100 millioner dollar (630 mio. kr.). Det var den dyreste 'all-inclusive pakke', der nogensinde er købt.

Monarken af Saudi-Arabien blev selvfølgelig hilst velkommen i lufthavnen i Tangier af den marokkanske premierminister Saadediene Othmani i sidste måned. Det skriver nypost.com.

Derefter flyttede kong Salman bin Adbulaziz al-Saud hele sin massive flok ind i nogle af byens flotteste hoteller, mens han selv installerede sig på en 74 hektar stor ejendom. Der blev et luksuspalads bygget færdigt til kong Salman sidste år.

Flere end 1000 gæster kom med kongen til Marokko. Blandt andet familiemedlemmer, ministre og sikkerhedspersonale, der blev installeret i cirka 800 hotelværelser. De fik brug for 200 biler på ferien, som blev leaset lokalt.

Prisen på sommerferien, som varede en måned, ventes at være mere end 100 millioner dollar. Det er 1,5 procent af Marokkos turistindtægter for et helt år, rapporterer Haaretz.

Han ejer ejendomme over hele verden, men Tangier er tilsyneladene kongens foretrukne destination. Der blev spottet omkring 100 sorte Mercedes sedans og Range Rovers i området, der stod klar til at køre det royale megafølge på ture.

Selve paladset, som kong Salman boede i, har sit eget hospital, mens køkkenet angiveligt er leveringsdygtig i delikatesser som hummer, caviar og trøfler fra Frankrig, rapporterer New York Times.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx