Af - 20/04-16 20:43; Opdateret: 20/04-16 21:31

Daniel har levet af pølser og fritter hver dag i 22 år: - Hjælp mig!Daniel har levet af pølser og fritter hver dag i 22 år: - Hjælp mig!

Denne mand får selv det mest kræsne barn til at ligne en altæder.

Bildstrecke im Grossformat »

Varieret kost er sund kost.

Den devise er mange af os blevet opdraget med, og selv om nogle børn er mere kræsne end andre, så spiser de fleste trods alt nogenlunde varieret.

Det gælder ikke Daniel Pennock. Han er 26 år gammel, og han spiser ikke andet end pølser og pommes frites til aftensmad. Det har han gjort i 22 år.

Nyt eksperiment: Der er ikke noget, der hedder
Nyt eksperiment: Der er ikke noget, der hedder "kræsen"

- Jeg tror ikke, jeg nogensinde har spist en grøntsag i mit liv. Jeg kan godt spise bananer og æbler, men hvis noget andet kommer i nærheden af min mund, gør det mig fysisk dårlig, siger den britiske far til to til Daily Mail.

- Folk siger: ‘du er bare kræsen’. Men jeg har prøvet at spise andre ting. Jeg har prøvet kylling, men jeg blev dårlig, inden jeg fik det i munden. Jeg har prøvet at holde mig for næsen, men alene tanken om andet mad gør mig dårlig, supplerer han.

Daniel Pennock forklarer, at han spiste som alle andre børn, indtil han blev fire år gammel. Så kunne han pludselig ikke klemme andet mad ned. Hans mor troede, det bare var en fase, og da hun var bekymret for, at han helt ville stoppe med at spise, fortsatte hun med at servere pølser og pommes frites for ham.

Ødelæggende
I dag er listen af ting, Daniel spiser, meget kort: til morgenmad får han toastbrød, til frokost en sandwich med chips eller et pølsehorn, og aftensmaden består af tre til fire svinepølser med ovnbagte pommes frites og to stykker brød.

Ny forskning: Kræsne børn har større risiko for disse sygdomme
Ny forskning: Kræsne børn har større risiko for disse sygdomme

Han har levet med sin ekstreme kræsenhed næsten hele sit liv - men det er bestemt ikke noget, han nyder. Hans læge siger, at der er tale om en selektiv spiseforstyrrelse, og Daniel håber, at der er nogen, der kan finde en kur til ham. Det ødelægger nemlig hans liv.

- Min ekskæreste og jeg har snakket om det, og hun sagde, at hvis jeg var normal og vi kunne have gået ud og spise og sådan noget, så havde det nok været anderledes. Men hver dag fik hun sin mad, og jeg lavede min egen - det føltes virkelig ikke som en familie, siger Daniel.

Derudover er pølser og pommes ikke ligefrem en sund diæt. Den 170 centimeter høje brite har været oppe og veje over 120 kilo, inden han begyndte at motionere. Nu vejer han lige godt 100 kilo.

Daniel Pennock har fundet en specialist i London, der måske kan hjælpe ham. Nu skal han bare lige spare op, så han har råd til de knap 3.000 kroner, det koster for hver session.

22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder
22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx