Af - 01/02-14 10:57

I lufthavnen: Vi griner af din nøgne kropI lufthavnen: Vi griner af din nøgne krop

Det går ikke stille for sig, når lufthavnspersonalet går på arbejde.

storybild

Full body-scannere som denne ses flere steder i USA. (Billede: AP/Polfoto)

- Ja, vi griner af din nøgne krop og ja, vi dømmer dig ud fra din nationalitet.

Sådan lyder den opsigtsvækkende udmelding fra en tidligere sikkerhedsvagt i Chicago's O'Hare Airport, hvor han arbejdede fra 2007-2013. Jason Harrington afslører, hvad der virkelig sker i lufthavnen - et job han i øvrigt ikke var den store fan af.

- Jeg hadede det allerede fra starten. Jeg skulle undersøge børn, ældre og selv spædbørn i skridtet som en del af det cirkus, der fulgte efter 11. september, siger han til Politico.

Kinesisk mand spiste gratis i lufthavn i ét år
Kinesisk mand spiste gratis i lufthavn i ét år

- Jeg har konfiskeret bøtter med hjemmelavet æblesmør, fordi det kunne udgøre en trussel mod den nationale sikkerhed, fortæller han eksempelvis.

De store kropsscannere har vakt debat, og det var der en grund til, mener Jason Harrington. Vagterne sad nemlig og grinede af flypassagererne, og det var især overvægtige, der fik smilet frem.

- Mange af billederne, som vi flækkede af grin over, var af overvægtige mennesker. Hver en fold og hvert et ar blev udstillet på displayet. Alle slags piercinger var tydelige. Brok blev vist som svulmende vækster i området omkring skridtet, fortæller han og fortsætter:

- Alle de gamle, grove stereotyper om race eller størrelse på genitalier flød på vores radiokanaler.

Skrigende fly-baby fik en syngende lussing
Skrigende fly-baby fik en syngende lussing

Disse radioer blev også brugt, hvis der kom en lækker flypassager gående, så blev der over radioen sendt besked, så den næste på ruten ikke gik glip af synet.

Og som om det ikke var nok, så afslører han på Twitter, at der faktisk mangler et enkelt punkt i artiklen. For det er ikke uvant, at lufthavnsgæster får konfiskeret drikkevarer. Og når det sker, så ryger det ofte direkte i maven på lufthavnens ansatte.- En ting, jeg glemte at nævne i Politico-artiklen: JA! Lufthavnspersonalet drikker ofte det alkohol, du får konfiskeret ved kontrollen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
TV 2 afslører nyt navn til populært...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx