Af Louise Petring - 10/04-18 18:10

Kvinde forsvandt for over 50 år siden - nu har man fundet ud af, hvad der er sketKvinde forsvandt for over 50 år siden - nu har man fundet ud af, hvad der er sket

Hun hævede sine sidste penge fra kontoen, og forlod sit hjem. Siden så ingen hende igen.

storybild

Huset, som hendes kæreste havde mødt, og hvor man fandt rester af Louise Pietrewiczs skelet, ligger lidt uden for New York i USA.

For mere end 50 år siden forsvandt en amerikansk kvinde. Siden har man ikke vidst, hvad der er blevet af hende, men nu har man fundet rester af hendes lig i et hus i USA.

Det skriver det amerikanske medie Suffolk Times.

I oktober 1966 hævede 38-årige Louise Pietrewicz sine sidste 1.237 dollar - lidt over 7.000 danske kroner - og forlod sit hjem med sin kæreste.

Siden har ingen set hende.

Men nu, mere end 50 år senere, er rester af hendes ben dukket op i et hus på Long Island i New York. Huset tilhørte hendes daværende kæreste, William P. Boken, som selv døde i 1982.

Sidste gang Louise Pietrewicz blev set, var hun sammen med sin kæreste.

William Boken var gift med en anden kvinde end Louise Pietrewicz, og Louise selv levede i et voldeligt ægteskab med en anden mand.

Sidste gang Louise Pietrewiczs mor så hende, var på selve dagen i oktober, hvor hun tog afsted med sin kæreste for at leve et liv sammen.

»Hun ville aldrig bare have forladt mig. Hvis hun var i live, havde hun ringet til mig for at sige, vi skulle mødes igen,« siger Sandy Blampied til Suffolk Times.

Huset, som hendes kæreste havde mødt, og hvor man fandt rester af Louise Pietrewiczs skelet, ligger lidt uden for New York i USA.

Gennembrud i sagen

Men i oktober sidste år skete der noget gennembrydende i sagen. Suffolk Times fik en rapport om efterforskningen i sagen, og den nye mediedækning gav fornyet interesse for Louise Pietrewiczs forsvinden.

Derfor blev sagen genåbnet og efterforskningen førte derfor til fundet af resterne af Pietrewiczs savnede skelet.

Resterne af liget blev fundet i kælderen i huset, og politiet forventer, at kæresten dræbte hende.

I efterforskningen brugte man blandt andet DNA fra Pietrewiczs søster, som gav et match med benresterne.

Det var kæresten William Bokens tidligere kone, der tippede politiet om skelettet i kælderen. Hun anmeldte til politiet, at en krop var blevet begravet, efter Louise Pietrewicz forsvandt.

Efterforskningslederen Gerard Gigante mener, grunden til hun først har tippet om det så mange år efter, er fordi, den tidligere kone muligvis førhen har følt sig truet til ikke at sige noget, eller har sagt det på grund af sine dårlige samvittighed.

Louise Pietrewiczs mor kan endelig få fred, og føler glæde, trist og vrede over sin datters skæbne og afslutning på livet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Mette Gjerskov fyret med øjeblikkelig...
bt.dk
Emil er flyttet fra Jylland til...
bt.dk
Friends-stjerne deler ulækkert...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx