Af - 24/01-14 08:21; Opdateret: 24/01-14 08:32

Den dræbte gangster kan udløse blodig krigDen dræbte gangster kan udløse blodig krig

Mordet på den tidligere natklubejer Mille Markovic, som længe har haft en klemme på den svenske konge, kan ifølge ekspert meget vel være starten på en blodig gangsterkrig i Sveriges hovedstad.

storybild

Mordet på den tidligere natklubejer Mille Markovic, som længe har haft en klemme på den svenske konge, kan ifølge ekspert meget vel være starten på en blodig gangsterkrig i Sveriges hovedstad. (Billede: Twitter)

Den tidligere natklubejer Mille Markovic har været offentligt kendt, siden han gik til medierne med historien om, at han havde kompromitterende billeder af den svenske konge Carl Gustaf på stripklubben Privé.

I går blev Mille Markovic fundet død. Skudt i hoved på klods hold, imens han sad i sin bil med motoren kørende i et industriområde i Ulvsunda uden for Stockholm.

Tilbød sexfotos af kongen: Nu er han dræbt
Tilbød sexfotos af kongen: Nu er han dræbt

Nu advarer eksperter om, at mordet på Mille Markovic, som både var svensk og serbisk statsborger, kan udløse en regulær gangsterkrig i den svenske hovedstad.

– Markovic har været anklaget for at forsøge at få en person myrdet. Det kan være motiv til, at han nu selv skulle myrdes. Og vold føder vold, siger kriminolog Jerzy Sarnecki til svensk metroxpress.

Dog peger Jerzy Sarnecki på, at også Markovics fortid som ejer af natklubben Privé, som reelt var en stripklub, kan være årsag til likvideringen:

- Striden om stripklubben var blot en af Markovics aktiviteter. Personer som ham, har det med at dø på grund af sin fortid, siger Sarnecki.

Svensk konge forbindes med strip og utroskab
Svensk konge forbindes med strip og utroskab

Svenskerne er trætte af kongen: Gå dog af !!!
Svenskerne er trætte af kongen: Gå dog af !!!

Ifølge den svenske avis Aftonbladet blev Markovic skudt med fire skud i hovedet ved 18-tiden i aftes. Og over for politiet fortæller vidner, at de så en ældre, hvid japansk bil forlade området med slukkede lygter. Politiet leder lige nu efter to gerningsmænd. Det skriver det svenske nyhedsbureau TT.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx