Af - 28/05-14 18:26; Opdateret: 28/05-14 19:07

Farlig fange smører sig ind i Lurpak og slås med 12 betjenteFarlig fange smører sig ind i Lurpak og slås med 12 betjente

Den verdenskendte fange Charles Bronson gik amok, da hans hadeklub Arsenal vandt FA Cuppen.

storybild

Hulls nederlag til Arsenal i den engelske pokalfinale kostede forbryderen Charles Bronson et par brækkede ribben. (Billede: Facebook)

Der findes næppe større fjendskaber på fodboldbanen end mellem de to London-klubber Tottenham og Arsenal.

Og derfor gjorde det særdeles ondt på de hvidklædte Tottenham-fans, da Arsenal for et par uger siden tog den prestigefyldte pokaltitel i England efter at have besejret Hull i en spændende finale.

Englands voldeligste fange tilbage i helvede
Englands voldeligste fange tilbage i helvede

For Charles Bronson, Englands suverænt mest berygtede fange og inkarneret Tottenham-fan, var pokaltitlen til ærkerivalerne noget nær umulig at sluge. Det skriver Mirror.

Den 61-årige fange - som i de sidste 40 år er blevet forflyttet mere end 100 gange, fordi han er så umedgørlig – blev så vanvittig vred over Arsenal-sejren, at han gik amok i fængslet i York, hvor han i øjeblikket sidder indespærret.

Efter ni års titel-tørke: Arsenal vender 0-2 til sejr og vinder pokalen
Efter ni års titel-tørke: Arsenal vender 0-2 til sejr og vinder pokalen

Da Arsenal havde sikret sig pokaltitlen, smurte Charles Bronson sin krop ind i Lurpak-smør, så fængselsvagterne ville få svært ved at få fat i ham. Og så kastede han sig ellers ud i et voldstogt, hvor han sloges med i alt 12 vagter.

Ligesom for Hull blev det dog - ikke overraskende - til et nederlag.

Britiske Daily Mirror har fået fingrene i et brev, som Charles Bronson har sendt til en veninde uden for fængslet efter voldsepiosoden:

- Selvfølgelig havde jeg mine grunde, og jeg vil hellere sluge et par tænder end min stolthed. Men desværre gik det værst ud over mig. Mine ribben blev smadret, skriver Bronson.

Avis: Bendtner kan blive i Premier League
Avis: Bendtner kan blive i Premier League

Den 61-årige forbryder blev i første omgang smidt i spjældet efter et væbnet røveri. Siden har han igen og igen fået forlænget sit ophold i fængslet – blandt andet fordi, han har en skidt tendens til at tage andre medfanger som gidsler.

- Jeg har haft flere gidsler end Saddam Hussein, sagde han engang oven på en gidselsepisode.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx